Ești sigură că-ți îngrijești corect părul? Pași de urmat când folosești uscătorul de păr

Publicat pe de Catalina Cristescu

Uscătorul de păr e un prieten bun. Te ajută să realizezi coafuri seducătoare, sau să-ți usuci rapid părul când te grăbești și poți maxim să-ți faci un coc sau o coadă de cal. Însă dacă nu respecți aceste reguli, părul tău va arăta mai rău decât ți-ai dorit vreodată.

Ești sigură că-ți îngrijești corect părul? Pași de urmat când folosești uscătorul de părEști sigură că-ți îngrijești corect părul? Pași de urmat când folosești uscătorul de păr

Poate că sună ciudat, dar nu este indicat să-ți usuci părul cu feohn-ul când firul este foarte ud. Explicația în sine e extrem de simplă!

Citește și:

Cum să nu-ți prinzi părul atunci când este ud

La ce temperatură trebuie să-ți usuci părul

Părul foarte ud are nevoie de un timp mai mare de uscare, ceea ce se traduce prin expunere mai mare la temperaturi înalte. Și așa părul devine mai uscat, mai fragil, fără strălucire, se rupe ușor și se electrizează.

Ce e de făcut? Întâi stoarce delicat părul, apoi tamponează-l cu un prosop sau un material foarte absorbant. Așteaptă 15-20 de minute de când ai făcut dușul și acest procedeu până când folosești uscătorul.

Ține minte această regulă de aur: părul trebuie să fie 60% uscat în momentul în care intră în contact cu foehn-ul!

Foto: Hepta/PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter