Ei au fost în centrul atenției pe covorul roșu! Cele mai frumoase cupluri la Premiile Gopo

Publicat pe de Oana Popoiag
Ei au fost în centrul atenției pe covorul roșu! Cele mai frumoase cupluri la Premiile GopoEi au fost în centrul atenției pe covorul roșu! Cele mai frumoase cupluri la Premiile Gopo

Cea de-a 12-a ediție a Galei Pemiilor Gopo și-a desemnat aseară câștigătorii, dar excelența în cinema nu a fost singurul lucru care ne-a atras atenția. Pe covorul roșu al Teatrului Național s-a derulat un alt film, unul de dragoste. Viva! a votat: iată cuplurile noastre preferate de la Gala Gopo.

 În ținute strălucitoare, afișând un look impecabil, vedetele și-au făcut apariția pe covorul roșu însoțite de partenerii lor. Respectând dress code-ul unui eveniment de asemenea anvergură, black tie, cuplurile au făcut senzație la Gopo 2018. Adevărate 'power couples', cum ar spune americanii, actorii au făcut numeroase fotografii înainte de a intra în sala Teatrului Național pentru decernarea celor mai importante premii al cinema-ului românesc.

Cele mai frumoase cupluri la Premiile Gopo 2018

Cuplul serii a fost, fără îndoială, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, cu atât mai mult cu cât în ultima vreme cei doi sunt apariții rare la evenimente mondene. Însărcinată în șapte luni, Laura a lăsat la vedere o burtică delicată, dar foarte vizibilă din rochia mulată creată de bunul ei prieten, designerul Stephan Pelger. Cu toate că în nici două luni va aduce pe lume o fetiță, actrița nu a dat semne de oboseală, stand până la finalul ceremoniei. Laura a rezistat eroic, dar, ca în cazul oricărei femei însărcinate, după câteva ore în ținuta de gala picioarele au început să dea semne de oboseală.

Un alt cuplu spectaculos al serii a fost cel format din Alina Chivulescu și Dan Chișu. Un cuplu extrem de discret, cei doi arată atât de bine împreună încât diferența de vârstă de 19 ani nu reprezintă o problemă. Acum circa doi ani, Alina și Dan au ales tot premiile Gopo pentru a cofirma tacit reîndonarea poveștii de dragoste, începută initial în urmă cu vreo două decenii.

 Părinți dedicați, Ioana Blaj și Ducu Ion au reușit să fugă de acasă pentru a lua parte la Premiile Gopo. Nu a trecut nici un an de când Ioana a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, tot băiețel, că actrița a și revenit la greutatea ideală, afișând o siluetă impecabilă la premiile Gopo într-o salopetă M Marquise.

Foto: Dumitru Angelescu

Citește și:

A venit vremea dezvăluirilor! După opt ani de relație, Radu Vâlcan a dat din casă: cum l-a cucerit Adela Popescu

Cum a fost vindecat Dan Negru cu pastile de Tic-Tac. Soluția incredibilă a venit de la Valeriu Lazarov

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter