Kate Middleton – Apariţie extrem de sexy într-o rochie scurtă

Ducesa de Cambridge a inceput seria apariţiilor publice din 2017, ea fiind prezentă la un eveniment la Londra alături de William, dar şi de Prinţul Harry.

 

Ducesa şi-a făcut apariţia într-o rochie colorată şi mult mai scurtă decât cele cu care ne obişnuise până atunci, care i-a lasat la vedere genunchii.

 

Kate a arătat foarte bine în această ţinută, însă rămâne de văzut ce va spune regina despre această piesă vestimentară, cunoscut fiind faptul că Elisabeta a II-a este foarte strictă în privinţa garderobei membrilor familiei regale.

 

Rochia îndrăzneaţă a amintit de cea purtată de Kate pe covorul roşu la premiera filmului „A street cat named Bob”, când a strălucit într-o creaţie albă cu tăietură adâncă pe picior, ce i-a dezvăluit picioarele.

 

Kate Middleton pare să fie din ce în ce mai fashionistă, rafinându-şi gusturile, dar crescând şi bugetul alocat pentru ţinutele sale. În 2016, ea ar fi cheltuit aproximativ 200.000 de euro pe haine, în condiţiile în care în 2015 cheltuielile sale au fost de doar 50.000 de euro.

 

Foto: Hepta

 

Citeste si:

Cele mai frumoase rochii purtate de Kate Middleton

Kate Middleton – Aparitie de senzatie intr-o rochie rosie accesorizata cu tiara Printesei Diana