No-Makeup Makeup! 2 produse pentru un machiaj natural al ochilor

Publicat pe de Catalina Cristescu

Trendul No-Makeup Makeup înseamnă, de fapt, un aspect cât mai natural al tenului, buzelor, ochilor și sprâncenelor. Nu excludem complet produsele de machiaj, ci doar le păstrăm pe cele care asigură transparență, luminozitate și ne evidențiază frumusețea naturală. 

No-Makeup Makeup! 2 produse pentru un machiaj natural al ochilorNo-Makeup Makeup! 2 produse pentru un machiaj natural al ochilor

Serios acum, cine se trezește cu pielea perfectă întinsă, nuanța tenului uniformă, ochii luminoși, fără cearcăne sau pungi, roșie în obraji, cu buzele rozalii, fresh ca o adiere de primăvară?

Se întâmplă în filme, în desenele animate sau în Photoshop! Greu să fii Albă-ca-Zăpada când ai și un copil (sau 2), responsabilități, termene limită la serviciu, stres etc

Citește și:

Truc de machiaj: Fii inventivă și aplică rujul lichid pe… pleoape!

Culoarea de fard wow pentru ochii verzi

Așa că să nu luăm chiar ad literam noțiunea de no-makeup makeup, și să înțelegem că e super ok să ai zile când nu vrei să porți deloc machiaj, ori preferi un machiaj mai light, ca și cum nu ai fi machiată.

Pentru acest machiaj al ochilor super natural îți propunem să folosești un creion dermatograf maro și un mascara maro.

Punctează cu creionul dermatograf spațiul dintre genele superioare, colorându-l. Asta creează impresia de gene bogate și conturate de un eyeliner care… nu se vede. Apoi îmbracă genele în mascara și gata machiajul!

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter