Bianca Drăgușanu a pățit-o chiar înainte de VIVA! Party! Vedetei i s-a rupt rochia înainte de petrecere

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a spus și în acest an prezent la VIVA! Party. Vedeta a venit fără Victor Slav, însă a fost însoțită de cea mai bună prietenă. Prezentatoarea TV ne-a povestit și despre un accident vestimentar pe care l-a avut chiar înainte de o petrecere VIVA!.

Bianca Drăgușanu își face singură hainele, în atelierul său, iar aceasta obișnuieste să le facă foarte strânse pe corp pentru a-i pune formele în evidență. Prezentatoarea TV de la Kanal D s-a bucurat că a fost invitată și în acest an la VIVA! Party.

'Sunt faimoase petrecerile VIVA! și vin mereu cu plăcere pentru că revăd mulți prieteni dragi și foarte multe persoane de calitate. Faptul că văd atât de mulți oameni frumoși îmbrăcați atât de bine. Mereu rămâi cu o amintire plăcute care te face să revii.', ne-a declarat Bianca Drăgușanu.

Vedeta ne-a povestit și de pățania pe care a avut-o în urmă cu câțiva ani înainte de o petrecere VIVA!. Chiar în momentul în care a ajuns la eveniment, rochia vedetei s-a rupt.

'Țin minte că acum câțiva ani aveam o rochie verde de paiete și înainte să mă dau jos din mașină, pentru că eu îmi fac rochiile foarte strânse pe mine, a crăpăt exact în partea din spate, la fermoar. Pentru că era trafic, iar eu trebuia să fiu neapărat prezentă… Asta e. Am mers puțin mai ferit, dar m-am descurcat.', a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru VIVA!.

Bianca Drăgușanu a lăsat-o pe micuța Sofia acasă cu mama ei și a venit la petrecerea VIVA!. Prezentatoarea TV a recunoscut că fetița ei seamănă doar cu tatăl, Victor Slav.

'Sofia este cu mama. Mulțumesc lui Dumnezeu că o am pe mama care mă ajută. Eu sper să facă doar ce-i place și ce vrea ea. O să o consiliez dacă va avea nevoie de sfatul meu. Este evident că seamănă cu Victor, nu seamănă cu mine deloc. E Victor toată.', a spus vedeta.

Anul acesta, VIVA! a împlinit 19 ani

Vedete din televiziune, muzică, film și modă își dau întâlnire an de an la cel mai așteptat eveniment monden al anului: petrecerea VIVA! Ajunsă anul acesta la cea de-a 19 ediție, petrecerea VIVA! are o tradiție greu de egalat, fiind evenimentul care aduce la un loc cele mai populare vedete.

Citește și: Cele mai sexy ținute de la VIVA! Party 2018

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO!

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter