Piele ca sărutată de soare tot timpul anului? Folosește un autobronzant!

Publicat pe

Dacă bronzul din timpul verii este deja o amintire, și îți place să ai pielea ușor colorată, folosește cu încredere un autobronzant. În primul rând este mult mai sănătos pentru piele.

Piele ca sărutată de soare tot timpul anului? Folosește un autobronzant!Piele ca sărutată de soare tot timpul anului? Folosește un autobronzant!

Dacă te-ai decis să folosești un autobronzant, este important să-ți exfoliezi bine pielea, să fii epilată (nu te epila după, întrucât e posibil să strici aspectul uniform al bronzului), și să-ți hidratezi pielea o cremă de corp sau de față, în funcție de zona pe care vrei să o bronzezi, dar nu cu o cantitate mare de produs.

Dacă nu suporți mănușile, după ce ai făcut această operațiune spală-te rapid pe mâini, altfel vei rămâne cu pete inestetice care vor dispărea greu.

Citește și:

Inspiră-te de la vedete și creează-ți un machiaj semnătură

Vrei să scapi de celulită? Urmează aceste sfaturi și folosește produsele potrivite

Da, autobronzantul pătează, și ca să nu-ți distrugi hainele ori lenjeria, ține cont de timpul de uscare ori poartă niște haine de casă după care știi sigur că nu-ți va părea rău.

Autobronzantul trebuie să îți aducă un plus de luminozitate și culoare, nu să aibă un aspect artificial, mai ales cu tente portocalii.

E important ca nuanța aleasă să se potrivească cu subtonul pielii tale, iar finnish-ul să fie cât se poate de natural, ca și cum ți-ai petrecut o zi la plajă.

Prin urmare, subtonului rece i se potrivește un autobronzant piersică, celui cald un autobronzant galben-maro, iar subtonului neutru ambele.

Cum soarele este principala cauză a îmbătrânirii pielii, autobronzantele sunt mai mult decât utile, deoarece te ajută să-ți protejezi tegumentul, iar pielea să fie tânără și sănătoasă cât mai mult timp.

 

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter