Trend: Vedetele pariază pe paltonul camel

Publicat pe

Odată ce zăpada începe să se topească, multe dintre noi suntem nerăbdătoare să recurgem la garderoba de primăvară, să ieșim un pic din griurile și tonurile mohorâte care ne-au definit vestimentația în ultimele luni.

 

Astfel, deși o jachetă într-o culoare puternică poate părea o alegere cool, atunci când vine momentul să investiți într-o piesă nouă care să vă ajute să faceți tranziția către look-uri mai primăvăratice, luați în considerare clasicul palton camel.

 

Pe lângă faptul că nu se va demoda niciodată, paltonul camel merge combinat într-o multitudine de ținute și ocazii, de la ținute smart casual pentru birou și până la ieșiri în oraș cu prietenii sau evenimente formale.

 

Datorită culorii neutre, care flatează orice nuanță de ten, și tăieturii clasice, care îmbracă frumos orice siluetă, acest palton clasic rămâne cea mai înțeleaptă achiziție pentru cineva care dorește să obțină un look stylish, echilibrat și fresh.

 

Olivia Stoica

Foto: Hepta

 

Trend: Vedetele pariază pe paltonul camelTrend: Vedetele pariază pe paltonul camel

 

Citește și:

Trend: cu umerii la vedere

 5 idei de outfit pentru Valentine’s Day, direct de la celebrități

Moda Viva! – Dark Romance 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter