A murit Simion Pop. Interpretul de muzică suferea de o boală nemiloasă

Publicat pe

Încă o veste tristă lovește lumea artiștilor din România. Simion Pop, interpretul de muzică populară, a murit, după o lungă perioadă în care s-a confruntat cu probleme de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Simion Pop a murit ieri seară, iar cea care a făcut anunțul trist a fost colega lui de breaslă, Saveta Bogdan. „Cu adâncă durere am aflat de trecerea la cele veșnice a consăteanului meu, marele interpret Simion Pop! Nu îmi vine să cred! Dumnezeu să îl ierte!', a scris artista pe una dintre rețelele de socializare.

A murit Simion Pop. Interpretul de muzică suferea de o boală nemiloasăA murit Simion Pop. Interpretul de muzică suferea de o boală nemiloasă

Cu multă durere, Saveta Bogdan a scris pe una dintre rețelele de socializare, că un mare artist s-a ridicat la Ceruri. Cei care l-au cunoscut și l-au îndrăgit sunt în stare de șoc.

Citește și: Gheorghe Zamfir, dezvăluiri uluitoare. De ce și-a amenințat tatăl că se sinucide: „L-am presat până când a luat-o razna'

Citește și: Cum se ferește Irina Loghin de boli, la 82 de ani. Băutura pe care o consumă în fiecare dimineață

Citește și: Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda continuă cu acuzații grave: „Scopul lui e să mă umilească'

Citește și: Cum arată fosta soție a lui Bebe Cotimanis, la trei ani de la divorț. S-a pozat în rochie mini, la 50 de ani

Simion Pop a murit, după ce s-a luptat cu o boală gravă

Interpretul de muzică populară s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Simion Pop a murit miercuri seară și a lăsat multă durere în urma lui.

În 2017, artistul a fost diagnosticat cu cancer. La un moment dat, Simion Pop se vindecase, însă boala l-a răpus acum. 'Eu a trebuit să merg până în India pentru această ştiinţă care m-a salvat… Trei ani de zile am ţinut această dietă. Vă spun un lucru care pare minor. În India există un singur izvor de apă vie. De acolo luam. Din toată lumea, bolnavi veneau acolo. Regimul era drastic, dar sănătos. Lipie, sosuri, orez şi în rest fructe, dar şi carne uneori. Această energie făcea minuni. Făceam meditaţii', spunea în 2017, Simion Pop la Acces Direct.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter