A murit Valeria Gagealov. Actrița era în stare gravă, după ce se infectase cu COVID-19

Publicat pe

Este vestea tristă a zilei! Actrița Valeria Gagealov a murit în această dimineață, după ce fusese internată, în urmă cu o săptămână, la Spitalul Elias din București cu COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, Valeria Gagealov a murit astăzi la Spitalul Elias din București, după ce a fost infectată cu COVID-19, potrivit Antena 3. Actrița se afla în stare gravă, iar vârsta înaintată și problemele de sănătate au făcut ca organismul ei să cedeze.

Actrița s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani, după ce în urmă cu o săptămână a fost internată de urgență în spital. De la început, medicii au fost rezervați cu privire la șansele sale de recuperare.

Citește și: Pepe, totul despre viața de burlac, după divorțul de Raluca Pastramă: „Sunt un tătic sexy'. Cum se descurcă după ce s-a mutat singur / EXCLUSIV

Citește și: În ce relații sunt Oana Sârbu și Ștefan Bănică, la 35 de la filmul „Liceenii': „Este la fel de șarmant'

Citește și: Magda Catone, confesiune surprinzătoare despre fiul ei: „Cea mai frumoasă zi a mea a fost ziua în care a murit tata'

Citește și: Logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor, replică dură pentru Zanni: „E dovadă clară că minte'

Valeria Gagealov a murit la 89 de ani

Valeria Gagealov s-a născut în 1931, la Galați, a urmat cursurile I.A.T.C. între anii 1950-1954. A activat pe scena Teatrului Național din București și este memorabilă pentru rolurile din ‘Oameni și șoareci’ de John Steinbeck, care s-a jucat timp de 13 ani și Sonia din piesa ‘Camera de alături’ de Paul Everac, rol pentru care a primit Premiul de creație în 1983.

A jucat și în filme: ‘Moara cu noroc’, ‘Serata’, ‘Întoarcerea lui Vodă Lăpușneanu’, ‘Singurătatea florilor’. Începând cu anul 2001 este societară de onoare a Teatrului Național din București.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter