Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu în acest moment! Și Gabriel Cotabiță a pățit la fel

Publicat pe
Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu în acest moment! Și Gabriel Cotabiță a pățit la felAdevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu în acest moment! Și Gabriel Cotabiță a pățit la fel

După ce ieri a făcut înconjurul netului o știre potrivit căreia Mihai Constantinescu ar fi fost deconectat de la aparate, știre infirmată ulterior, Adrian Daminescu a venit cu noi detalii. Iată adevărul despre starea artistului care a făcut stop cardio-respirator în urmă cu o lună.

După ce în data de 13 mai artistul Mihai Constantinescu a făcut stop cardio-respirator, numeroase știri contradictorii despre starea sa de sănătate au început să circule. Ieri s-a speculat că îndrăgitul cântăreț ar fi început să se descurce fără aparate, știre ce s-a dovedit ulterior falsă.

Bunul său prieten, Adrian Daminescu, a venit însă cu lămuriri, clarificând zvonurile despre evoluția stării lui Mihai Constantinescu. „A fost deconectat de la aparate, dar în continuare este ţinut într-o comă controlată, pentru că mintea trebuie să se odihnească şi a trebuit să funcţioneze, exact cum a fost la Cotabiţă. Cotabiţă a fost în romantică, a văzut multe, a fost în Grecia Antică, el a avut foarte multe. Cum să vă spun, foarte multe drumuri de făcut şi atunci sigur că şi-a mai adus aminte şi de faptul că el este Gabi Cotabiţă. Eh aşa se aşteaptă şi de la Mihăiţă să îşi revină', a declarat Adrian Daminescu la Antena Stars.

Mihai Costantinescu se luptă de zece ani cu probleme la inimă

Artistul de 73 de ani se luptă de foarte mult timp cu probleme la inimă. De altfel, în luna martie a ajuns la spital acuzând probleme de respirația și având tensiune oscilantă. Cântărețul a suferit două intervenții chirurgicale la inimă în ultimii zece ani, diagnosticul său fiind de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii. În 2017 artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice.

Foto: Libertatea

Citește și:

Când revine Adela Popescu la „Vorbește lumea'! Ce se întâmplă cu Lora, înlocuitoarea ei

Andreea Raicu a explicat în premieră de ce au eșuat poveștile ei de dragoste. Totul are legătură cu tatăl său

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter