Când revine Adela Popescu la "Vorbește lumea"! Ce se întâmplă cu Lora, înlocuitoarea ei

Publicat pe

Adela Popescu a născut al doilea copil în urmă cu aproximativ șase luni al doilea copil. Ea a luat o pauză de la emisiunea pe care o prezintă la Pro TV și a intrat în concediu de maternitate. Se pregătește acum să revină în forță!

Ani la rând, Adela Popescu a prezentat emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV alături de Gabriel Coveșeanu. Fac o echipă pe cinste pe care publicul o adoră. Iată că de-a lungul anilor au avut loc anumite schimbări. Adela Popescu a rămas însărcinată, iar locul i l-a luat diverse vedete, ba chiar și Ruby.

Iată că acum, lucrurile au stat diferit. Nu a mai avut loc nicio rotație de vedete, Lora pare a fi cu normă întreagă. De când Adela a intrat în concediu de maternitate cu al doilea copil, Lora i-a luat locul.

Conform Libertatea, în mod normal, în august, cei care i-au devenit fani prezentatoarei Lora ar trebui să-și ia adio de la ea, pentru că în ultima lună a verii se întoarce titulara postului, Adela Popescu. În mod excepțional însă… nu-și vor lua adio, ci la revedere, până la toamnă. Conform unor surse din PRO TV, Lora e în grațiile șefilor, care vor s-o țină în continuare pe micul ecran, și e în cărți pentru următoarele proiecte pe care le pregătește trustul din Pache Protopopescu pentru grila de toamnă.

Când revine Adela Popescu la "Vorbește lumea"! Ce se întâmplă cu Lora, înlocuitoarea eiCând revine Adela Popescu la "Vorbește lumea"! Ce se întâmplă cu Lora, înlocuitoarea ei

Cântăreața Lora s-a obișnuit cu rolul de prezentator la „Vorbește lumea'. Ce dificultate a întâmpinat la una dintre ediții

Lora este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. Pe lângă faptul că urcă des pe scenă, la concerte, ea prezintă și emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV, în locul Adelei Popescu. Artista s-a acomodat cu noul job, însă a avut parte și de o mică dificultate, la una dintre ediții. EXCLUSIV pentru VIVA!, ea a povestit prin ce a trecut.  

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter