Adrian Uzum a murit la doar 37 de ani. Artistul suferea de o boală gravă

Publicat pe

Cântărețul Adrian Uzum a murit astăzi, 18 februarie, după ce a dus o luptă grea cu o boală nemiloasă. Artistul de muzică armânească avea doar 37 de ani, iar vestea a venit ca un șoc pentru familie și apropiați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Este vestea tristă în showbiz-ul românesc. Artistul Adrian Uzum a murit la vârsta de 37 de ani, joi, 18 februarie. Anunțul trist a fost făcut chiar de colega lui de trupă Denisa Răchită. Din păcate, tânărul artist nu a mai reușit să lupte cu boala care-l distrugea pe zi ce trecea.

Adrian Uzum a murit la doar 37 de ani. Artistul suferea de o boală gravăAdrian Uzum a murit la doar 37 de ani. Artistul suferea de o boală gravă

'Nu îmi vine să cred….Încă nu conștientizez că despre tine e vorba, omul meu de bază! Astăzi ai pierdut lupta cu boala asta perversă… Cine s-ar fi gândit? Mi-ai promis că te întorci acasă, că vom continua ce-am început…te-ai stins prea repede… ne-ai lăsat singuri, ai nimănui…M-ai creeat și m-ai format în asa fel încât să-ți fiu variantă feminină, m-ai îmbărbătat și se pare că mi-ai predat ștafeta… Nu-i nimic. Îți promit că tot la fel voi fi și mâine și peste ani și ani. Voi ceda abia atunci când voi ajunge în locul tau! Am să-ți duc mai departe numele, până în pânzele albe! Îți promit să te fac mândru și te rog să mă și cerți când mai greșesc, ca până acum! Îți promit și că îl iau pe băiatul tău sub aripa mea,va cânta cu mine pe scenă și îl voi crește așa cum m-ai crescut tu pe mine, dorința ta cea mai mare…Frățiorul meu frumos… sufletul nostru… Omul nostru bun și milos…Drum lin către îngeri, comoara noastră! Nu te vom uita niciodată… ca tine nu se mai naște…', a scris artista.

Citește și: Alin Oprea, pregătit să se însoare din nou: „Mă văd la Starea Civilă cu Medana. Dacă vine și un copil…'

Citește și: Cum a ajuns Mircea Radu prezentator la Din Dragoste: „Surprize-Surprize avea un succes fulminant și…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, martor în dosarul de proxenetism al lui Alex Bodi. A fost chemată la DIICOT Craiova

Adrian Uzum a murit, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Artistul fusese diagnosticat cu cancer și spera să se vindece de această boală. În urmă cu mai bine de o săptămână, Adrian Uzum postase un mesaj în care spunea că a început tratamentul și sper să revină acasă cât mai repede. În urma lui au rămas o soție îndurerată și un băiețel în vârstă de 7 ani.

'Astăzi am început terapiile pentru toată tâmpenia asta pe care o voi nimici în cel mai scurt timp pentru că vreau să vin acasă să ne revedem cu drag şi să ne reapucam de lucrurile frumoase pe care ştim să le facem împreună….. Vă pup şi vă iubesc necondiţionat pe toţi şi vă rog din inima şi din sufletul meu să ma iertaţi încă odată că v-am pus pe voi toţi într-o postură atât de urâtă.', a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter