Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să apeleze la un psiholog pentru fiica cea mică: "Nu știm ce să mai facem"

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe, Victoria și Iris, care îi împlinesc din toate punctele de vedere. Totuși, să fii părinte nu e ușor, iar acest „statut' vine la pachet cu o serie de probleme. Se pare că, acum, fiica lor cea mică se confruntă cu o problemă pentru care părinții nu mai găsesc soluții. De aceea, cei doi soți iau în calcul varianta de a apela la un psiholog. Iată de ce!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt protagoniștii unui reality-show pe Antena Stars prin intermediul căruia au permis telespectatorilor să pătrundă în viețile lor. Se înțeleg de minune, însă nu curge mereu lapte și miere. Și ei se confruntă cu probleme, a căror soluții nu sunt tocmai la îndemână.

Victoria, fiica cea mare, a fost cuminte, fără să le dea prea mari bătăi de cap părinților, după spusele lui Tavi Clonda. Perioada scurtă de plânsete în miezul nopții nu a mai fost pusă la socoteală, dat fiind că, per total, totul a mers ca uns.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să apeleze la un psiholog pentru fiica cea mică: "Nu știm ce să mai facem"Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să apeleze la un psiholog pentru fiica cea mică: "Nu știm ce să mai facem"

Tavi Clonda: „Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții'

Micuța Iris, însă, și-a pus părinții pe jar. Fosta prezentatoare TV și artistul sunt tot mai îngrijorați și chiar se panichează dat fiind că nu găsesc momentan o soluție pentru problema cu care se confruntă mezinei familiei.

Tavi Clonda a povestit că micuța are un obicei, care i-a făcut să se gândească serios să apeleze la ajutor specializat. Iris obișnuiește să se dezbrace în timpul nopții, iar părinții au rămas fără soluții.

'De ceva timp, nu știu care e faza, dar Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții. Nu știm ce să facem, am întrebat doctorii și au zis că o să îi treacă. Dar când te trezești dimineața este dezbrăcată și nici nu știm cu ce să mai îmbrăcam patul, pătuțul. Cred că trebuie să îi și schimbătul pătuțul', a povestit Tavi Clonda la Antena Stars.

Gabriela Cristea: „Nu aveam niciun fel de soluții'

Gabriela Cristea se arată la fel de îngrijorată. Vedeta nu s-a arătat prea mulțumită de răspunsul oferit de medic, astfel că nu exclude varianta de a apela la un psiholog pentru bebeluși pentru a afla de unde a plecat problema și cum s-ar putea rezolva.

'Pătuțul ei îl spăl cam de două ori pe zi, am aruncat până acum vreo patru lenjerii. Nu aveam niciun fel de soluții. Chiar mă gândeam să sun un psiholog pentru bebeluși', a transmis și Gabriela Cristea.

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre „părinții adoptivi” și relația lor cu fiicele ei:”Nu au avut copii”

Citește și: Primele imagini din vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda:”Este foarte greu de întreținut”

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei:„Eram ușor sălbatică' / EXCLUSIV

Citește și: Alin Oprea, pregătit să se însoare din nou:„Mă văd la Starea Civilă cu Medana. Dacă vine și un copil…'

Regulile pe care fiicele Gabrielei Cristea trebuie să le respecte

Gabriela Cristea recunoaște că este o mamă exigentă! Cel puțin atunci când vine vorba despre anumite reguli de la care fetele nu ar trebui să se abată, pentru propriul bine.

Victoria și Iris au de respectat un anumit program, pentru a crește sănătos. Astfel, fetițele se culcă și mânâncă la ore fixe, iar această regulă nu este discutabilă, se respectă cu strictețe.

‘Sunt foarte strictă cu alimentația și am fost la fel de fixă și cu copiii. Se mănâncă la ore fixe, se doarme la ore fixe, mergem seara la culcare la ore fixe.

Nu sunt chiar atât de fixistă și nu sunt o mamă de-asta, dar am ținut la anumite lucruri, pentru că am înțeles că în viață trebuie să ai și un program. Nu poți fi așa într-un dolce toată viața, a povestit Gabriela Cristea

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter