Sebastian Chitoșcă și Starlin, la un pas de bătaie la Survivor: "Se vede că ai crescut la țară"

Publicat pe

După ce Musty de la Războinici a fost la un pas să sară la bătaie, după scandalul cu Alin, acum un alt coleg de echipă a fost implicat într-un astfel de moment, la Survivor. Sebastian Chitoșcă l-a provocat pe Starlin, iar tensiunea dintre cei doi a stârnit un conflict uriaș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă din echipa Faimoșilor l-a provocat pe Starlin de la Războinici. A folosit banderola roșie și l-a apostrofat dur. În discuția aprinsă s-a implicat și Jador, cel care a făcut un gest ce l-a scos din minți pe Starlin: i-a atins fața, de parcă l-ar fi pălmuit în glumă.

Cu toate că Jador a vrut să facă doar o glumă, ca să detensioneze atmosfera, Războinicul nu a apreciat deloc gesturile rivalilor. Nici Sebastian Chitoșcă nu s-a lăsat mai prejos, apelând la niște jigniri legate de trecutul și de viața personală a lui Starlin.

Sebastian Chitoșcă și Starlin, la un pas de bătaie la Survivor: "Se vede că ai crescut la țară"Sebastian Chitoșcă și Starlin, la un pas de bătaie la Survivor: "Se vede că ai crescut la țară"

Sebastian Chitoșcă și Starlin, la un pas de bătaie la Survivor

După ce s-a implicat și Jador în cearta celor doi concurenți, Sebastian i-a dat o replică dură lui Starlin. „Se vede că ai crescut la țară, împingi priponul să te priponești bine”, a afirmat Faimosul, spre amuzamentul colegilor de echipă. Cu toate că nu s-a ridicat de la început la nivelul așteptărilor în privința punctelor câștigate pe traseu, se pare că Sebastian se bazează acum pe alte strategii.

Faimosul a fost acuzat de Cătălin Moroșanu că s-a aliat cu Zanni, Culiță Sterp, Cosmin Stanciu și Ana Porgras. Acest grup ar fi format din cei care urmăresc mai degrabă să își elimine coechipierii decât să fie bine pentru toată echipa. Elena este una dintre concurentele apărate de Moro în fața atacurilor verbale venite din partea lui Zanni și a lui Sebastian.

Citește și: Cătălin Moroșanu, declarații dure la adresa lui Culiță Sterp de la Survivor:”La fel de trădător”

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei: „Eram ușor sălbatică' / EXCLUSIV

Citește și: Sora lui Culiță Sterp de la Survivor, dezvăluiri neașteptate: 'Doar la nunta lui l-am mai auzit plângând'

Cătălin Moroșanu, declarații dure la adresa lui Culiță Sterp de la Survivor

Luptătorul din echipa Faimoșilor consideră că Zanni și Sebastian Chitoșcă sunt cei responsabili cu strategiile de eliminare, în timp ce Culiță Sterp își asumă rolul de trădător. Moro crede că artistul nu are nicio problemă să își vadă de drum, chiar dacă asta înseamnă să își trădeze și prietenii apropiați, cum este cazul lui Jador.

„Culiță, fiind băgat la înaintare ca fiind liderul, va fi la fel de trădător, așa cum l-a trădat pe Jador în momentul de față. Acolo, în acea alianță, sunt două creiere cenușii, negre: Zanni și cu Sebi. Astăzi pe cine scoatem afară?! Hai să îl scoatem pe ăla, că astăzi ne-am certat cu el', a declarat Moroșanu, la Survivor.

Kamara, fratele lui Musty de la Survivor, îl face praf pe Zanni

Artistul este de aceeași părere ca Moroșanu. El îl vede pe Zanni drept sursa principală de toxicitate în echipa Faimoșilor.

„El bagă discordie în grup. Dacă mă întrebați pe mine, Zanni este toxicitatea acelui grup, pentru că și nervii lui Jador vin din ceva, nu sunt din nimic. Zanni a jignit fetele în mod repetat. L-am văzut, fără părere de rău. Și nu își cere scuze, nu are remușcări.

Eu îl văd ca o hienă. Eu zic că fiecare om are caracteristicile unui animal, în funcție de animalul cu care seamănă. Ăsta e felul lui de a fi. Se fofilează, atacă, ăsta e stilul lui’, a declarat Kamara, fratele lui Musty de la Survivor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter