Alex Bodi a deschis trei procese împotriva Poliției! O judecătoare a refuzat dosarul iubitului Biancăi Drăgușanu

Publicat pe

Alex Bodi a declarat război total autorităților, dat fiind că a deschis până la acest moment trei procese împotriva poliției. Lucrurile nu par deloc simple, dat fiind că o judecătoare a refuzat deja dosarul afaceristului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi se află în scandal cu autoritățile, încercând să obțină, în istanță, anularea unor sancțiuni contravenționale pe care le-a primit în ultima perioadă. Afaceristul ar fi primit două amenzi cu numere consecutive, ceea ce sugerează că ar fi fost primite în aceeași zi și de la același agent de poliție.

În ceea ce privește cel de-al doilea proces-verbal, iubitul Biancăi Drăgușanu ar fi solicitat suspendarea documentului, până la o hotărâre judecătorească definitivă. În acest caz, cererea i-a fost respinsă de magistrați.

Citește și: Cum a reușit Brigitte Pastramă să se împace cu fiul ei.A cheltuit 50.000 de euro pentru a face pace cu Robert

„Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 01 iulie 2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei'.

Mai există și un alt proces, în care judecătorul căruia i-ar fi fost repartizat cazul a refuzat dosarul. Până acum nu se cunosc detalii cu privire la motivul pentru care a luat această decizie.

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu.Cei doi au decis să își mai dea o șansă

Alex Bodi a deschis trei procese împotriva Poliției! O judecătoare a refuzat dosarul iubitului Biancăi DrăgușanuAlex Bodi a deschis trei procese împotriva Poliției! O judecătoare a refuzat dosarul iubitului Biancăi Drăgușanu

Drept urmare, acesta urmează să fie repartizat unei alte instanțe: „Admite cererea de abţinere formulată de doamna judecător Telescu Iuliana-Gabriela. Înaintează dosarul nr. 20060/299/2020 pentru luarea măsurilor ce se impun în vederea repartizării aleatorii a dosarului. Fără cale de atac', se arată în hotărârea magistraților, potrivit spynews.ro.

Citește și: O vloggeriță celebră din China a murit, incendiată de fostul soț!Totul s-a petrecut live pe Internet, în fața familiei vedetei

Alex Bodi, amendat pentru viteză

Reamintim că în urmă cu circa trei luni, Alex Bodi a fost oprit de poliție, întrucât conducea cu o viteză de 104 km/h într-o zonă cu restricții de circulație de 50 km/h. Omul de afaceri s-a ales cu o amendă și i-a fost permisul suspendat pentru 90 de zile.

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteză de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei, iar că măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.', a transmis Poliția Capitalei.

Citește și: Bianca Drăgușanu, atacată de fani pentru că a încercat să ascundă bătaia primită de la Alex Bodi:„Ți-ai cumpărat tăcerea'

Alex Bodi mai este în centrul atenției și după ce și-ar fi bătut iubita. După apariția unor imagini în care Bianca ar fi fost desfigurată în bătaie de iubit, blondina le-a promis fanilor pe rețelele de socializare că va urma să facă dezvăluiri de-a dreptul incediare, în care își va da toate măștile jos pentru a povesti drama prin care trece.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter