Andrei Stoica rămâne în Ferma, după duelul de eliminare cu Cezar Ouatu

Publicat pe

Andrei Stoica rămâne în continuare la Ferma, după ce a câștigat duelul de eliminare, disputat cu Cezar Ouatu. Concurentul de la Orășeni a mai primit și o a doua șansă de a rămâne în competiție, însă din păcate a pierdut și a fost nevoit să părăsească show-ul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei Stoica și-a consolidat locul în Ferma, după duelul împotriva lui Cezar Ouatu. A fost o luptă în care a fost nevoie de multă forță, concentrare și perseverență, la finalul căreia luptătorul din echipa Sătenilor a ieșit învingător.

Prima probă a fost câștigată detașat, la 0 chiar, de Andrei Stoica, concurentul care își va continua parcursul la Ferma. A doua probă a necesitat multă concentrare și echilibru și a fost pierdută tot de Cezar Ouatu, Andrei Stoica fiind de neclintit.

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu.Cei doi au decis să își mai dea o șansă

Andrei Stoica rămâne în Ferma

La finalul duelului cu Cezar Ouatu, Andrei Stoica a ținut să-și laude colegul și să-și exprime respectul pentru că a opus rezistență și pentru figura frumoasă pe care au făcut-o împreună.

Citește și: O vloggeriță celebră din China a murit, incendiată de fostul soț!Totul s-a petrecut live pe Internet, în fața familiei vedetei

'Mă bucur că mi-a oferit o luptă pe cinste', a declarat Andrei Stoica.

'Eu nu sunt norocos, sunt genul muncitor', spunea Andrei Stoica cu o seară înainte de duel. Și a demonstrat din plin că, munca și perseverența, l-au ajutat să rămână în Ferma.

Andrei Stoica rămâne în Ferma, după duelul de eliminare cu Cezar OuatuAndrei Stoica rămâne în Ferma, după duelul de eliminare cu Cezar Ouatu

Cezar Ouatu a pierdut și duelul cu Giulia Nahmany

Precum s-a întâmplat și în cazul celorlalți concurenți, lui Cezar Ouatu i s-a mai acordat o nouă șansă pentru a rămâne în concurs. A fost nevoit să aibă un duel, ultima probă din duelul cu Andrei Stoica, cu un concurent din tabăra Bandiților.

Citește și: Anna Lesko, fascinată de George Burcea, la Ferma:„Îl plac din foarte multe puncte de vedere'

Dintre cei trei bandiți, Giulia Nahmany a decis să meargă la duel: 'Trebuie să vă salvez pe voi', le-a spus ea Vivianei și lui Gabi.  Spre bucuria colegilor ei, Giulia câștigat cu multă concentrare, în fața lui Cezar Ouatu, care a plecat acasă.

'Dacă nu vine, înnebunesc', a susținea Gabi Toader, care a așteptat-o pe Giulia să se reîntoarcă cu nerăbdare. În ciuda conflictelor pe care le are cu ea zilnic, Bandiții formează o echipă puternică și unită.

Sursa foto: Facebook, Pro Tv

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter