Alex Bodi, declarații acide la adresa Biancă Drăgușanu: ”O mamă și o doamnă nu...”

Publicat pe

Este clar că relația lor a ajuns la final, iar pe 3 decembrie Bianca Drăgușanu și Alex Bodi vor semna actele de divorț. Cei doi se atacă și după ce s-au despărțit, iar afaceristul a făcut afirmații care o vor scoate din sărite pe încă soția lui.

Pare că de data aceasta nu mai există nicio cale de împăcare, iar decizia a fost luată. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi vor semna actele de divorț pe 3 decembrie, la doar câteva luni după ce au spus DA în fața ofițerului Stării Civile.

Deranjat de declarațiile făcute de Bianca Drăgușanu în ultima perioadă, Alex Bodi a luat atitudine și a atacat-o pe vedetă. Afaceristul a făcut câteva afirmații care o vor enerva la culme pe blondină, mai ales că acest a adus-o în discuție pe Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. Mai mult, Alex Bodi spune că o mamă nu se comportă precum soția lui, iar micuța Sofia a fost pentru el ca propriul copil.

Într-adevăr pe data de 3 decembrie vom divorța, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discuții apar pe tema asta. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii, doar vreau să specific că omul care a dormit la ea în casă să-i spunem doamnei Bianca că ridichiile stau în pământ. Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea.

Normal că în fiecare cupluri există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violente. Am avut discuții mai aprinse, nu pot să zic că doamna a vrut să sară în fața mașinii, poate a vrut să traverseze strada, eu am prins-o și am tras-o de mână. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e. Îmi scrie multă lume dacă e adevărat că ne despărțim. Nu mi-a luat pașaportul, a fost o declarație pe care am spus-o în glumă', a declarat soțul Biancăi Drăgușanu în cadrul emisiunii Star Matinal de Weekend'.

În weekend, vedeta a fost la Cluj, unde a avut treabă, iar acolo s-a întâlnit și cu fetița ei. Sofia a fost foarte fericită când și-a văzut mama, iar Bianca Drăgușanu l-a etichetat și pe Victor Slav într-o fotografie, însă apoi a șters tag-ul.

Citește și: Bianca Drăgușanu, extrem de acidă la adresa fostelor iubite ale lui Alex Bodi: „«Ridichile» atârnă, dar eu nu sunt femeia care să atârne!'

Bianca Drăgușanu, primele declarații după scandalul cu soțul ei

După ce în presă au apărut informații despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și soțul ei, vedeta a luat atitudine și a lămurit situția. Fosta soție a lui Victor Slav a declarat că nu a vrut să se arunce în fața mașinilor.

„Din respect pentru relația pe care am avut-o, nu vreau să dau mai multe detalii, dar totuși mi se pare exagerat să se scrie despre mine că aș fi vrut să mă arunc în fața unei mașini. Am un copil, sunt o femeie echilibrată, conduc o afacere de succes, de foarte mulți ani. Nu am motive nici măcar să intru în depresie. Depresia pentru mine este un lux, iar dramele pentru mine sunt ceva de poveste. Am avut o relație, într-adevăr, mai tensionată și atipică, cu acest om pe care am să-l respect datorită faptului că s-a trezit lângă mine și în casa mea aproximativ un an de zile’, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

Motivul conflictelor Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi

Înainte să ajungă să depună actele de divorț la notar, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit și s-au împăcat de zeci de ori și de fiecare dată a fost o alegere „definitivă’. Invitați la Xtra Night Show, cei doi (încă) soți au povestit cum reușesc să ajungă permanent în conflict – unul dintre motive este, fără doar și poate, faptul că amândoi sunt firi pasionale și impulsive, iar al doilea este gelozia…

„Să ne înțelegem! Perioadele astea tensionate există, dar cred că în orice cuplu, acolo unde există pasiune, există și o doză de tensiune. Nu există mereu, că nu funcționăm așa. Nu suntem dili-dili… chiar de tot. Pentru că există o pasiune foarte mare între noi și sentimentul ăsta de apartenență – tu ești a mea, eu sunt al tău -, intervine tensiunea asta, bazată pe niște chestii concrete, de altfel, în care ne pierdem cumpătul.’

FOTO: Facebook

Alex Bodi, declarații acide la adresa Biancă Drăgușanu: 'O mamă și o doamnă nu...'Alex Bodi, declarații acide la adresa Biancă Drăgușanu: 'O mamă și o doamnă nu...'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter