Alex Bodi i-a făcut cadou Biancăi Drăgușanu un ceas de 28.000 de euro, iar acum i l-a luat înapoi! Surpriză: ea l-a vândut, el s-a ales cu un fake!

Publicat pe

De-a lungul relației, Bianca Drăgușanu a fost răsfățată de Alex Bodi. Cei doi au avut o căsnicie cu năbădăi, iar divorțul lor s-a terminat cu un scandal. Alex Bodi a dezvăluit că i-a luat un ceas de 28.000 de euro Biancăi Drăgușanu, iar ea l-a vândut.

Afaceristul este mai hotărât ca niciodată să dea din casă și să o pună pe fosta lui soție într-o ipostază deloc favorabilă. Alex Bodi i-a dăruit de Crăciun Biancăi Drăgușanu un ceas în valoare de 28.000 de euro, iar aceasta l-ar fi vândut și l-ar fi înlocuit cu o replică.

Când s-au întâlnit la notar, bărbatul i-a luat ceasul vedetei pentru a verifica dacă este unul fake sau este cel original. Alex Bodi a confirmat că ceasul este unul fake, iar Bianca Drăgușanu l-ar fi vândut pe cel autentic.

'Da, i-am luat ceasul. E la mine în mașină, acum și da, e vorba de un fake. Nu e vorba de ceasul de la mine, probabil că pe acela l-a vândut', a declarat Alex Bodi pentru Wowbiz.ro.

Citește și: Alex Bodi o acuză pe Bianca Drăgușanu că nu are grijă de fetița ei: 'Și-a folosit propriul copil'

Afaceristul vrea să-i ia și mașina Biancăi Drăgușanu. Alex Bodi i-a transmis vedetei să-i dea automobilul înapoi, chiar dacă aceasta a plătit un avans de 41.000 de euro. Fostul soț al vedetei i-ar fi spus că îi va da acești bani înapoi.

Citește și: Bianca Drăgușanu a luat pastile pe motiv că e nefericită.Alex Bodi, declarații halucinante: 'Am găsit-o pe jos la 6 dimineața. Am video!'

FOTO: Facebook

Alex Bodi i-a făcut cadou Biancăi Drăgușanu un ceas de 28.000 de euro, iar acum i l-a luat înapoi! Surpriză: ea l-a vândut, el s-a ales cu un fake!Alex Bodi i-a făcut cadou Biancăi Drăgușanu un ceas de 28.000 de euro, iar acum i l-a luat înapoi! Surpriză: ea l-a vândut, el s-a ales cu un fake!

Citeşte şi Top 10 cele mai scumpe ceasuri din lume!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă