Ana Maria Mocanu, primele declarații despre planuri de căsătorie după împăcarea cu iubitul: "Nu îmi este teamă de eșec"

Publicat pe

Ana Maria Mocanu trăiește o dragoste cu năbădăi alături de Rareș, iar acum face primele declarații cu privire la planurile de viitor pe care le au împreună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Ana Maria Mocanu și partenerul ei s-au despărțit, iar la trei zile distanță s-au împăcat motivând că nu pot sta unul fără celălalt. La acest moment, fosta asistentă TV susține că se concentrează pe proiectele pe care le are în lucru, motiv pentru care își dorește să abordeze treptat fiecare etapă în relație.

'În acele 10 minute am fost convinsă că așa voi rămâne: singură. El a făcut primul pas. Am tot discutat la telefon și atunci ne-am certat la telefon. După care mă întreba în cât timp sunt gata pentru vacanță. A fost o surpriză super plăcută și ne-am super relaxat! Ne-am plimbat și cu barca.', a precizat Ana Maria Mocanu la Star Matinal.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Maxy, câinele lui Costin Mărculescu. A fost adoptat, însă noua stăpână a fost nevoită să ia o decizie radicală:„A fost dus…'

Ana Maria Mocanu: „Nu locuim împreună”

Bruneta a ținut să clarifice faptul că cei doi nu locuiesc momentan împreună, însă se bucură unul de compania celuilalt aproape mereu și dorm în fiecare seară împreună.

'Nu locuim împreună. Stăm mai tot timpul împreună, dormim în fiecare seară împreună. Locuitul pentru mine înseamnă cu absolut toate bagajele. Am tot ce am nevoie acolo, dar mini locuim împreună', a subliniat ea.

Citește și: Roxana Blagu a născut un băiețel perfect sănătos:'Bebe e mare. Are 4,44 kg'

În legătură cu posibile planuri de căsătorie, fosta asistentă TV a ținut să precizeze că la acest moment nu intră în discuție mariajul, dat fiind că își dorește să se căsătorească o singură dată în viață. Își dorește să fie sigură că cel care îi va sta alături este, într-adevăr, alesul ei.

'Nu se pune problema de căsătorie. Am alte lucruri. Anul ăsta nu mă voi căsători. Nu îmi este teamă de eșec pentru că eu sunt un om puternic. Doar că îmi doresc să aștept și vreau să mă căsătoresc pentru tot restul vieții. Unul și bun. Iar atunci când o voi face să fiu ferm convinsă că el este alesul.', a conchis Ana Maria Mocanu, potrivit spynews.ro.

Citește și: Ozana Barabancea face primele declarații după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Cum se simte acum artista:„Sunt foarte…'

Ana Maria Mocanu, primele declarații despre planuri de căsătorie după împăcarea cu iubitul: "Nu îmi este teamă de eșec"Ana Maria Mocanu, primele declarații despre planuri de căsătorie după împăcarea cu iubitul: "Nu îmi este teamă de eșec"

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter