Ana Morodan a ajuns la spital: "Aveam un sfert de deget în pungă". Vedeta are acum mâna în ghips

Publicat pe

Ana Morodan trece prin momente grele. Celebra bloggeriță a ajuns la spital și acum are mâna în ghips.

Ana Morodan trece prin clipe cumplite, pe care încearcă, însă, să le depășească cu umor. Nu vrut să dea de talii despre ce s-a întâmplat, însă a postat câteva imagini care au îngrijorat fanii.

Vedeta are mâna în ghips, dar își păstrează bunadispoziție.

„Mi-am pierdut eu puțin din volumul degetului, dar volumul genelor nu a fost niciodată mai amplu și mai satisfăcător. Sunt de neratat când dau constant din ele în timpul vizitei medicului”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Precum era de așteptat, Ana Morodan a stârnit rapid curiozitatea fanilor, care au întrebat-o cum a ajuns în această situație, scrie spynews.ro.

În momentul în care Alina Ceușan i-a comentat numai cu câteva emoji-uri de râs, replica bloggeriței a fost: „Fă, nu râde, că ieri aveam un sfert de deget în pungă.'

„O doamne! A prins vulpea rana. Recuperare rapidă!”, „Ți-ai pierdut o parte din deget? Fii pozitivă!”, „Awwww! Iubesc modul tău de a trata lucrurile! Anyway, sănătate!”, „Bine ca unghiuțele rezistă! Sunt puse bine!!! Trebuie să vedem partea plină a paharului!! pup you!”, „love you! să te faci bine. Avem nevoie de tine”, „degețica”, sunt alte câteva comentarii la postarea Anei Morodan.

Ana Morodan a promis că va reveni cu detalii.

Sursa foto: Instagram


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter