Alexandra Ungureanu, criticată dur de Raluca Bădulescu la Bravo, ai stil! Celebrities

Publicat pe

Noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, Alexandra Ungureanu, a fost aspru criticată de jurata Raluca Bădulescu din cauza stilului său.

Citește și: Interviu Alexandra Ungureanu: „Voi fi fabuloasa dupa 30 de ani”


Raluca Bădulescu a mărturisit, atunci când a aflat despre noua concurentă în show, că Alexandra Ungureanu nu o suportă. Asta după ce jurata i-a spus în repetate rânduri că se îmbracă prost și că nu are deloc simțul modei.

Citește și: Cine este Alexandra Ungureanu, noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”


„Îți dai seama că ea nu mă halește, ca d-aia am zis că a fost mereu la prost îmbrăcată. Eu o consider pe ea, fără nici o supărare un 'alien' ciudat. Recunosc asta în fața camerei', a mărturisit Raluca Bădulescu.


„Ea se chinuie mult cu moda, dar nu prea mi se pare că-i iese. Vom vedea acum la Bravo, ai stil…', le-a mai spus Raluca colegilor săi din emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities'.

Citește și: Boala neștiută de care suferă Alexandra Ungureanu. A descoperit în urma unor investigații de rutină


Alexandra Ungureanu a intrat în show-ul Bravo, ai stil! Celebrities după ce Gina Chirilă a decis să se retragă, fiind însărcinată, pentru a se odihni.
Soției lui Bogdan Vlădău i s-a făcut, la un moment dat, rău pe platoul de filmare, așa că a decis să ia o pauză și să se relaxeze, bucurându-se de perioada frumoasă din viața ei.


Alexandra Ungureanu este o cântăreață de muzică pop, cunoscută după ce a colaborat cu trupa sistem. Ulterior, în 2004, ea a format trupa Crush, care a avut mare succes la publicul din România.

Citește și: Recomandare de weekend de la Alexandra Ungureanu


După o perioadă în care a dispărut din peisajul industriei muzicale, Alexandra revine, însă de data aceasta într-o sferă nouă: fashion.
Cântăreața este cunoscută pentru tunsoarea ei asimetrică, dar și pentru stilul ciudat, așa cum îl descriu unii, de a se îmbrăca.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter