Alexandra Ungureanu, criticată dur de Raluca Bădulescu la Bravo, ai stil! Celebrities

Publicat pe

Noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, Alexandra Ungureanu, a fost aspru criticată de jurata Raluca Bădulescu din cauza stilului său.

Alexandra Ungureanu, criticată dur de Raluca Bădulescu la Bravo, ai stil! CelebritiesAlexandra Ungureanu, criticată dur de Raluca Bădulescu la Bravo, ai stil! Celebrities
Citește și: Interviu Alexandra Ungureanu: „Voi fi fabuloasa dupa 30 de ani”


Raluca Bădulescu a mărturisit, atunci când a aflat despre noua concurentă în show, că Alexandra Ungureanu nu o suportă. Asta după ce jurata i-a spus în repetate rânduri că se îmbracă prost și că nu are deloc simțul modei.

Citește și: Cine este Alexandra Ungureanu, noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”


„Îți dai seama că ea nu mă halește, ca d-aia am zis că a fost mereu la prost îmbrăcată. Eu o consider pe ea, fără nici o supărare un 'alien' ciudat. Recunosc asta în fața camerei', a mărturisit Raluca Bădulescu.


„Ea se chinuie mult cu moda, dar nu prea mi se pare că-i iese. Vom vedea acum la Bravo, ai stil…', le-a mai spus Raluca colegilor săi din emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities'.

Citește și: Boala neștiută de care suferă Alexandra Ungureanu. A descoperit în urma unor investigații de rutină


Alexandra Ungureanu a intrat în show-ul Bravo, ai stil! Celebrities după ce Gina Chirilă a decis să se retragă, fiind însărcinată, pentru a se odihni.
Soției lui Bogdan Vlădău i s-a făcut, la un moment dat, rău pe platoul de filmare, așa că a decis să ia o pauză și să se relaxeze, bucurându-se de perioada frumoasă din viața ei.


Alexandra Ungureanu este o cântăreață de muzică pop, cunoscută după ce a colaborat cu trupa sistem. Ulterior, în 2004, ea a format trupa Crush, care a avut mare succes la publicul din România.

Citește și: Recomandare de weekend de la Alexandra Ungureanu


După o perioadă în care a dispărut din peisajul industriei muzicale, Alexandra revine, însă de data aceasta într-o sferă nouă: fashion.
Cântăreața este cunoscută pentru tunsoarea ei asimetrică, dar și pentru stilul ciudat, așa cum îl descriu unii, de a se îmbrăca.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter