Ce s-a ales de cei doi câini care au vegheat la căpătâiul Cristinei Țopescu. Au suferit un șoc la moartea iubitei lor stăpâne

Publicat pe

Au trecut două luni de la moartea tragică a Cristinei Țopescu, care a murit în propria casă, înconjurată de câinii ei. După ce soarta animalelor devenise incertă, s-a aflat ce s-a întâmplat cu doi din cei cinci câini ai regretatei prezentatoare tv, care au stat la căpătâiul stăpânei lor.

După moarte fulgerătoare a Cristinei Țopescu, multă lume s-a întrebat care va fi soarta câinilor iubiți ai regretatei prezentatoare tv, mare iubitoare de animale. S-au vehiculat multe ipoteze și iată că acum s-a aflat ce se întâmplă cu două dintre animalele Cristinei, ce au vegheat la căpătâiul stăpânei lor.

Conform Cancan, Bonnie și Sissi urmează un program de terapie de reintegrare după șocul suferit la moartea Cristinei Țopescu. Cei doi câini se află acum la Sibiu, unde au ajuns cu ajutorul dresorului de câini Deborah Faoro, specialisul preluându-i din București de la asociația ARCA, unde ajunseseră la începutul anului.

Ce s-a întâmplat cu cățeii Cristinei Țopescu

'E vorba de doi câini cu o poveste grea și mult bagaj nu neapărat fericit după ei. Ele au fost cățelele Cristinei Țopescu și au rămas fără om care să le ofere o viața împreună. Au rămas fără om pentru că sunt câini mai dificili, cu traume adânci care se manifestă prin probleme comportamentale grave', a declarat Deborah pentru oradesibiu.ro, dezvăluind că după încheierea terapiei, celor două cățelușe li se vor căuta stăpâni noi.

'Am hotărăt să le iau la mine deoarece le pot oferi înțelegerea și terapia de care au nevoie ca să fie apte de adopție. Celor care m-au întrebat de ce vreau să mă înham la o munca așa grea le am spus: în primul rând, mă mână un profund respect și drag pentru memoria Cristinei, care a oferit o șansă la viață multor câini care altfel ar fi fost eutanasiați. Mă mână un sentiment de îndatorare fața de un om care și-a dedicat viața pentru cauza lor. Cred că oricine care are posibilitatea de a face un bine, ar fi păcat să nu-l facă. Poate mă mână și un sentiment de tristețe să știu de niște ființe care au rămas ale nimănui, când tot ce caută este o mână de ajutor și o prietenie pe viață',a continuat dresorul de câini.

Ce s-a ales de cei doi câini care au vegheat la căpătâiul Cristinei Țopescu. Au suferit un șoc la moartea iubitei lor stăpâneCe s-a ales de cei doi câini care au vegheat la căpătâiul Cristinei Țopescu. Au suferit un șoc la moartea iubitei lor stăpâne

Foto: Facebook

Citește și: Ana Morodan a ajuns la spital: „Aveam un sfert de deget în pungă”. Vedeta are acum mâna în ghips

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter