Ana Porgras, despre apropierea dintre Raluca și Zanni la Survivor: „Cum îți permiți?”

Publicat pe

Ana Porgras și Zanni au avut o relație de prietenie foarte frumoasă la Survivor România. Ba chiar au existat zvonuri că între cei doi ar fi fost ceva mai mult, însă amândoi au negat că ar fi vorba despre o relație amoroasă. Recent, Ana Porgras a fost întrebată dacă este geloasă pe faptul că Raluca Dumitru s-a apropiat de Zanni la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ana Porgras și Zanni s-au înțeles foarte bine la Survivor România și foarte mulți credeau că, de fapt, cei doi ar fi îndrăgostiți unul de celălalt. Eliminarea Anei Porgras din concurs a reprezentat o lovitură puternică pentru Zanni, care nici acum nu a uitat-o și de multe ori își amintește de performanțele acesteia pe traseele sportive din Republica Dominicană.

Ana Porgras, despre apropierea dintre Raluca și Zanni la Survivor: „Cum îți permiți?'Ana Porgras, despre apropierea dintre Raluca și Zanni la Survivor: „Cum îți permiți?'

În ultima perioadă, Zanni și Raluca Dumitru s-au apropiat la Survivor. Ba chiar, Zanni i-a luat acesteia de foarte multe ori apărarea și a avut cuvinte de laudă la adresa ei. Ana Porgras a răspuns, printr-o serie de Insta Story-uri, la mai multe întrebări pe care i le-au adresat umăritorii ei. În acest context, cineva a întrebat-o pe fosta gimnastă dacă este geloasă pe faptul că Raluca Dumitru s-a apropiat de Zanni.

Citește și: Primele imagini cu Raluca Dumitru după ce s-a întors de la Survivor:„Elena era invidioasă pe mine'

Citește și: Adelina, reproșuri la adresa Mariei de la Survivor:„Nu știe să își cântarească cuvintele'

Citește și: Ce meserie a avut Cătălin Amarandei, finalistul de la Chefi la cuțite:„Am început pe timpul liceului'

Citește și: Ce face Narcisa Birjaru cu banii câștigați la Chefi la cuțite:„Dau avans să îmi cumpăr…'

Ana Porgras, despre relația dintre Zanni și Raluca la Survivor

La întrebarea dacă este geloasă pe apropierea dintre Zanni și Raluca Dumitru, Ana Porgras a glumit și a spus că ea și Raluca urmează „să se tragă de codițe'. Fosta gimnastă, prin această afirmație, a făcut referire la o replică pe care i-a spus-o Raluca Elenei Marin. Lăsând gluma la o parte, Ana Porgras a spus că este fericită că Raluca Dumitru și Zanni s-au apropiat la Survivor. Ba chiar, fosta fimnastă are o părere foarte bună despre Raluca.

Î: Ești geloasă pe Raluca fiindcă s-a apropiat de Zanni?

Ana Porgras: Auzi, Raluca, ne tragem puțin de codițe. Cum îți permiți? Glumesc, chiar mă bucur că s-a apropiat de ea pentru că e o fată super faină.

Îl mai susține sau nu Ana Porgras pe Zanni

După ce a ieșit de la Survivor, Ana Porgras publica constant mesaje de susținere pentru Zanni, îndemnându-i pe oameni să îl voteze. Ei bine, în ultima perioadă, fosta gimnastă nu a mai postat astfel de mesaje, iar internauții se întrebau dacă ea îl mai susține sau nu pe Zanni. Aceasta a spus că este în continuare de partea lui Zanni, însă nu mai postează mesaje de susținere la fel de des ca înainte pentru că nu își mai dorește să vadă comentarii răutăcioase de la oameni.

Î: Îl mai susții pe Zanni?

Ana Porgras: Da, normal, din tot sufletul meu! Nu mai postez atât de des pentru că nu vreau să mai văd oameni cum comentează aiurea.

În plus, Ana Porgras a mai spus că este fericită să vadă că Sebastian, Zanni și Cosmin nu au uitat-o și că adesea îi pomenesc numele la Survivor, chiar dacă a trecut ceva timp de când a părăsit competiția.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter