Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a speculat că Reghe ar avea o amantă: "La un moment dat, cedezi"

Publicat pe

Anamaria Prodan rupe tăcerea și vorbește deschis despre ceea ce se întâmplă în familia lor. Vedeta s-a reîntors din Dubai cu fiul ei, Laurențiu Reghecampf Jr. și nu s-a eschivat să vorbească despre relația cu soțul ei, după ce s-ar fi speculat că partenerul ei ar avea o amantă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a ținut să sublinieze că, la acest moment, lucrurile merg foarte bine în familia lor. Impresara, extrem de mândră de copiii săi, a precizat că Luca va pleca la facultate în Statele Unite, Sarah se recuperează, Rebecca va termina studiile în scurt timp, iar fiul cel mic deja s-a făcut remarcat în lumea fotbalului.

„La mine în familie se întâmplă lucruri foarte frumoase. Soţul meu va juca Champions League Asia. Luca, fiul nostru cel mare, a fost acceptat la facultate în America, în Las Vegas. Sarah merge perfect cu recuperarea. Bebe este unul dintre cei mai buni fotbalişti. Rebeca va termina şi ea facultatea într-o lună”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a speculat că Reghe ar avea o amantă: "La un moment dat, cedezi"Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a speculat că Reghe ar avea o amantă: "La un moment dat, cedezi"

Anamaria Prodan: „I-am învăţat de mici că nu trebuie să creadă ce citesc'

Fiind mereu în lumina reflectoarelor, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf au încercat să le explice copiilor, încă de la vârste fragede, să treacă prin filtrul gândirii lor și bazându-se pe ceea ce se întâmplă acasă, pentru a nu lua de bun ceea ce se scrie despre părinții lor.

„A fost mai uşor când erau mici şi nu citeau. Apoi am început să le explic. I-am învăţat de mici că nu trebuie să creadă ce citesc. Trebuie să treacă întâi prin creier totul. Trebuie să întrebe dacă au de pus întrebări”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și: Relația neștiută dintre Anamaria Prodan și Sebastian Chitoșcă de la Survivor.A pus ochii pe el când avea 23 ani!

Citește și: Câți bani le oferă lunar Anamaria Prodan fiicelor ei.Suma este una colosală

Citește și: Michele Morrone, actorul din 365 Days, asaltat de 30 de admiratoare la hotel:„Am crezut că sparg ușa, am sunat la…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Stan, primele declarații despre relația cu Tristan Tate:„Simt ceva, dar știi cum e…'

Anamaria Prodan: „Nu am făcut în viaţa mea compromisuri'

Impresara de succes a ținut să sublinize că nu poate fi doborâtă, atât timp cât nu a făcut niciun compromis și când nimeni nu o poate avea cu ceva la mână.

„Nu te doboară nimeni când nu te are cu nimic la mână. Eu nu am făcut în viaţa mea compromisuri. Nimeni nu mă poate lua de nicăieri. Că sunt bărbaţi care vorbesc… ăia nu sunt bărbaţi. Nu au ce le trebuie în pantaloni”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Zilele când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite'

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și cu privire la legătura soțului ei cu o altă femeie, precum s-a speculat în ultima perioadă. Vedeta a sărit în apărarea antrenorului și nu-și explică motivul pentru care a devenit ținta atacurilor.

„Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele.

A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: ‘De ce?’ Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab”, a declarat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghcampf Jr.: „Se spun chestii care nu sunt adevărate!

La rândul lui, fiul cuplului, Laurențiu Reghecampf Jr. s-a arătat deranjat de comentariile la adresa tatălui său, despre care susține că nu sunt adevărate. Fiul antrenorului a subliniat că este convins că adevărul este de partea tatălui său și a familiei sale.

„Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii. Aş vrea ca lumea să ştie că ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat. Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi. Unii oameni spun chestii urâte despre tata că a fost la Steaua. Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii”, a spus Laurenţiu Reghecampf Jr.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter