Anca Serea, la spital cu probleme de sănătate: "Timpul nu iarta pe nimeni". Vedeta nu a putut participa la aniversarea fiicei sale, Sarah

Publicat pe

Anca Serea se confruntă cu probleme de sănătate! Vedeta a anunțat că este în spital, motiv pentru care nu a putut fi alături de fiica sa, Sarah, de ziua de naștere!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea, mamă a șase copii, trece prin momente grele! Vedeta a anunțațt pe rețelele de socializare că se află în spital, însă nu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Soția lui Adrian Sînă i-a transmis urările de rigoare fiicei sale, cu ocazia zilei de naștere, exprimându-și regretul că nu i-a putut sta alătui în ziua în care a împlinit 13 ani.

Citește și: Mesajul emoționant al văduvei lui Florian Pittiș, la 13 ani de la moartea artistului:„Mereu în inima mea'

„Ieri a fost ziua micuței noastre domnișoare Sarah și am realizat cât de repede trece timpul! 13 ani au trecut într-o clipită și bebelușul de odinioară s-a transformat într-o domnișoară frumoasă și elegantă, de o bunătate rar întâlnită și care mă face mândră constant. Parcă ieri Clopotica Leah venea pe lume, iar acum a învățat să meargă și va împlini peste câteva zile un an.

Citește și: O prezentatoare TV celebră s-a sinucis!Motivul incredibil pentru care a recurs la gestul extrem

Din păcate nu am putut să fiu fizic lângă ea din cauza unor probleme de sănătate, dar sunt optimistă și sunt sigur că se vor rezolva rapid… Timpul trece extrem de repede și nu iartă pe nimeni. Această este o perspectiva de a privi lucrurile. Dar în același timp timpul ne oferă ocazii nenumărate de a ne bucură alături de copiii noștri, de a le vedea fiecare pas în evoluție. Depinde doar de noi cum îl folosim. Dacă timpul pe care îl avem ajunge împrăștiat în lucruri neimportante, vom rămâne cu o senzație amară. Însă, dacă îl dedicăm familiei și oamenilor dragi, atunci va fi consumat' cu folos. Prețuiți fiecare clipă și folosiți-o cu înțelepciune. Căci puteți rata cele mai prețioase amintiri pentru niște sclipiri de moment. Să aveți sănătate, iartă-mă Sarah! Vin repede acasă , a transmis Anca Serea pe rețelele de socializare.

Citește și: Claudiu Keșeru a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Fotbalistul a fost imediat plasat în carantină

Anca Serea, la spital cu probleme de sănătate: "Timpul nu iarta pe nimeni". Vedeta nu a putut participa la aniversarea fiicei sale, SarahAnca Serea, la spital cu probleme de sănătate: "Timpul nu iarta pe nimeni". Vedeta nu a putut participa la aniversarea fiicei sale, Sarah

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter