Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma: "Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Anda Adam și Andrei Stoica au participat împreună la Exatlon, acum la Ferma. Încă din primul concurs au luat naștere anumite suspiciuni privind o legătură între cei doi concurenți, însă Anda Adam lămurește totul și ne-a spus care este adevărul din spatele camerelor de luat vederi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mi-am amintit episodul de la „Exatlon, când s-au inflamat fanii emisiunii că ai dormit cu Andrei Stoica. Sorin te-a certat acasă?

Noi eram prieteni dinainte de plecarea în „Exatlon. Am plecat acolo cunoscându-ne, exact ca Și în „Ferma. Cred că atunci a fost o strategie de PR, dacă mă întrebi pe mine. Și în „Ferma ai situații în care nu ai de ales: spre exemplu, când am fost legați de mână, eu am fost legată de Cezar Ouatu și am dormit cu el în pat. Nu a însemnat absolut nimic. Este un reality show și ești filmat de atât de multe camere, inclusiv noaptea, cu infraroșu. Așa că nu cred că cineva ar putea crede că se întâmplă ceva noaptea, totul putând fi observat. Și în „Ferma s-a întâmplat să dormim câte 3 într-un pat deoarece nu ne ajungeau paturile. Sunt niște detalii ca într-o tabără, dacă mă întrebi pe mine. Din punctul meu de vedere, eu sunt foarte relaxată cu subiectul: nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat. Inclusiv în „Ferma cei mai mulți avem familii acasă; probabil la cei care sunt singuri, dacă se plac și există un flirt, poate apărea ceva. Noi, ceilalți, ne ajutăm cu orice este nevoie și este o relație de prietenie-frăție  combinată  cu  faptul  că înțelegi că ești într-o competiție. Cu atât mai mult, în „Ferma, când fac parte dintr-o echipă cu un prieten bun, cum suntem eu și Bogdan Stoica, este cu atât mai bine să tragi pentru echipă și să faci să le fie bine tuturor.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța:”Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului” / EXCLUSIV

Înainte să deveniți buni prieteni, ai simțit vreo urmă de gelozie din partea soției lui? Ești o femeie super sexy…

Cu soția lui Andrei eram prietenă dinainte de „Exatlon. Am vorbit și de eventuale situații de genul și era foarte relaxată, nu a avut niciodată o problemă de genul acesta, mai ales că știe cum sunt ca femeie și ce principii am. Plus că și ea este o femeie super sexy și sigură pe ea. Deci… nu avea de ce să fie geloasă sau să aibă vreo temere. Pe Andrei eu l-am propus și l-am adus în „Exatlon, după ce am vorbit cu el dacă ar fi interesat.

Citește și: Anda Adam pune punct speculațiilor despre divorț. Artista dă cărțile pe față despre căsnicia cu Sorin:'Nu am depus actele la notar' | EXCLUSIV

Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma: "Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat"/ EXCLUSIVAnda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma: "Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat"/ EXCLUSIV

Dar Sorin este un bărbat gelos?

Sorin este gelos doar dacă are motive întemeiate. Dar nu are! (zâmbește)

Citește și: Andrei Stoica rămâne în Ferma, după duelul de eliminare cu Cezar Ouatu

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter