Anda Adam rupe tăcerea și susține că nu se teme de divorț: "Nu ajută să te minți singur. Dacă nu-ți este scris să rămâi cu o persoană..."

Publicat pe

Anda Adam se deschide și vorbește despre relația pe care o are acum cu soțul ei, după apariția mai multor zvonuri potrivit cărora relația celor doi ar fi pe butuci, iar divorțul iminent!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă s-a speculat că ar exista probleme în căsnicie pentru Anda Adam și totul a plecat de la faptul că cei doi nu mai poartă verighete și nu mai postează fotografii împreună pe rețelele de socializare.

Anda Adam se deschide și oferă primele declarații pe marginea acestui subiect. Vedeta este sigură pe sine, realistă și subliniază că nu s-a temut niciodată de ideea de divorț. Și-a asumat că se poate întâmpla acest lucru încă de când s-a căsătorit și nu are motive să se teamă. Totuși, la acest moment, lucurrile par să stea bine între ci doi, însă nicio variantă nu este exclusă din calcul de către artistă.

Citește și: A murit Ovidiu Danci!Celebrul balerin de la Dansez pentru tine avea doar 39 de ani

Recunoaște că au existat perioade mai agitate, pentru că ea este o fire agitată, însă dacă le este scris să rămână împreună vor rămâne, indiferent de circumstanțe. Anda Adam este de părere că destinul poate fi influențat în prea mică măsură de către oameji, astfel că este liniștită în această privință. Atât timp cât nu depinde de ea și niciun efort nu poate fi făcut în acest sens, nu vede niciun motiv să se streseze.

Citește și: Gigi Becali e în culmea fericirii. A devenit bunic de fetiță.Teodora, fiica lui, a născut un bebeluș sănătos, care a primit nota 10 la naștere: „O cheamă Maria'

Anda Adam: „Ne certăm, ne împăcăm”

'Sunt bine, sunt acasă. Micuța cu cine poate să fie? Inițial, trebuia să fie cu mine, dar s-a răzgândit și a rămas cu soțul. (…) Perioade agitate am avut mereu. Eu sunt o agitată din fire. Nu-i ușor să stai cu mine sau lângă mine. Perioade agitate am avut și înainte să intram în izolare. Eu am o vorbă pe care o tot spun și în care eu cred foarte tare «Ce este scris să fie, este.». Eu cred că oamenii sunt făcuți să stea sau să rămână împreună pentru că așa le este scris.

Și cred că dacă nu-ți este scris să rămâi cu o persoană, indiferent de eforturile pe care le faci sau indiferent de ce faci ca să schimbi situația, nu poți schimba lucrurile. Eu sunt relaxată, pentru că eu cred că fiecare avem un destin și avem un drum pe care îl influențăm într-o proporție de 10%, dar lucrurile sunt foarte bine stabilite de Cel de Sus.

Citește și: Lora a descoperit ingredientul secret pentru a se proteja de boli, în Bali:„Face bine la sânge și, dacă se întâmplă să contractezi dengue, ai simptome ușoare spre deloc'/ EXCLUSIV

Cred că, indiferent de ce am face noi, atunci când un lucru îți e scris să se întâmple, se întâmplă oricum. Așa că nu mă agit, ne certăm, ne împăcăm, dar important e să ne fie scris. Nu ne e scris, asta e, mergem mai departe. Nu mi-e frică de un eventual divorț. Mi-am asumat chestia asta că nu îmi e frică de un eventual divorț, de când m-am căsătorit. Întotdeauna eu am fost foarte realistă, pentru că eu cred că nu ajută să te minți singur. Sunt un om care nu a visat cai verzi pe pereți', a declarat Anda Adam pentru cancan.ro.

Anda Adam rupe tăcerea și susține că nu se teme de divorț: "Nu ajută să te minți singur. Dacă nu-ți este scris să rămâi cu o persoană..."Anda Adam rupe tăcerea și susține că nu se teme de divorț: "Nu ajută să te minți singur. Dacă nu-ți este scris să rămâi cu o persoană..."

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Jador și Mario Fresh, bătuți în parcarea unui club din Mamaia:„Aduceți săbiile din mașină!'. Alexia Eram, de față în momentul conflictului. Cum se simt acum cei doi artiști

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter