Andra, mesaj emoționant de ziua mamei sale: "Câtă grijă a avut de mine și de fratii mei, numai noi știm. Acum e rândul nostru să..."

Publicat pe

Nu au putut fi împreună din priina pandemiei de coronavirus, însă, chiar dacă la distanță, Andra i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale de ziua sa.

Andra, mesaj emoționant de ziua mamei sale: "Câtă grijă a avut de mine și de fratii mei, numai noi știm. Acum e rândul nostru să..."Andra, mesaj emoționant de ziua mamei sale: "Câtă grijă a avut de mine și de fratii mei, numai noi știm. Acum e rândul nostru să..."

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Andra a ținut să-i reamintească cât de recunoscătoare este pentru tot ceea ce mama sa a făcut pentru ea. A ținut să precizeze că acum a venit rândul ei și al fraților să își protejeze mama și i-a transmis cât de mult o iubește și cât de dor îi este de ea.

Citește și: Andra donează 20.000 euro Spitalului Matei Balș din București:”Nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că…”

„Azi (n.r – duminică) e ziua mamei mele. Câtă grijă a avut de mine si de fratii mei, numai noi știm. Acum e rândul nostru sa o protejăm! Te iubesc, mama! La mulți ani!! Si mi-e dor de tine!!!”, a fost mesajul Andrei, postat pe Instagram în dreptul unei fotografii realizată în urmă cu șapte ani, în care apare alături de mama sa.

Precum era de așteptat, comentariile cu urări de bine au curs pe rețelele de socializare: „La mulți ani frumoși cu sănătate”, La mulți ani cu sănătate! Sunteți o familie minunată!', La mulți ani binecuvântați! Să-ți trăiască mama și să te bucuri de ea mulți ani, Andra', La mulți ani cu multă sănătate și numai bine… să trăiască și să vă bucurați împreună până la adânci bătrâneți… Vă pupăm de la Roma', La mulți ani cu sănătate și satisfacția că ați crescut o fată, ce a adus mândrie României și dorința fiecarui român, de a o cunoaște pe Andra ca artist apoi si ca om. Respect doamnă pentru creșterea dată copiilor dvs!', La mulți ani cu sănătate, bucurii și multe împliniri', La mulți ani! Să-ți trăiască mama și să te bucuri de ea și de îngerașii tăi, ai mare grijă de toată familia, te pupam cu toții din Germania', Doamna Elena vă mulțumim pentru ca ne-ați drauit cea mai mare Voce a României'.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Andra, mesaj emoționant de ziua lui Cătălin Măruță.”Ești tot ce mi-am dorit!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter