Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor: “În ciuda unor discuții...”

Publicat pe

Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor România, după ce a fost nominalizată de colegii săi din echipa Faimoșilor. Artista abia intrase în competiție, însă parcursul său a fost unul scurt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu este cea care a fost eliminată în această săptămână de la Survivor România. Concurenta din echipa Faimoșilor a fost propusă spre eliminare alături de colegul său, Sebastian Chitoșcă. Publicul a decis, iar căntăreața a fost nevoită să părăsească Republica Dominicană și să se întoarcă în România. Andreea Antonescu a făcut primele declarații după eliminare și este mulțumită de experiența pe care a trăit-o în această emisiune, chiar dacă nu a fost una de lungă durată.

Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor: În ciuda unor discuții...'Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor: În ciuda unor discuții...'

„Mă simt foarte bine. S-a încheiat aici, nu e nicio problemă. Tot ce am trăit aici a mai pus o temelie la femeia care am devenit. Pe de o parte sunt tristă pentru că m-am simțit destul de bine în ciuda unor discuții, dar sunt fericită pentru că îmi este dor de fetița mea. N-aș putea purta pică cuiva', a spus Andreea Antonescu, după ce a aflat că a fost eliminată de la Survivor.

Citește și: Culiță Sterp, nervos pe Andreea Antonescu, la Survivor:„Elena i-a spus că unul dintre noi a făcut-o vacă'

Citește și: Zanni o atacă pe Andreea Antonescu, la Survivor:„Pierdem pentru că o avem în echipă'

Citește și: Zanni a încercat să o întoarcă pe Andreea Antonescu împotriva Elenei Marin, la Survivor:„Ai grijă la șerpi'

Citește și: Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 46 de ani:„În perioada pandemiei am slăbit'/ EXCLUSIV

Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor

Andreea Antonescu a fost nominalizată pentru a treia oară consecutiv, iar publicul nu a mai salvat-o de această dată. Artista a fost de multe ori criticată de colegi pentru performanțele sale sportive. Cei din echipa Faimoșilor au făcut un pact pentru a vota din punct de vedere sportiv. Andreea Antonescu se aștepta să fie eliminată de la Survivor România, iar nominalizările colegilor nu au surprins-o deloc.

„Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză. Voturile s-au dat pe considerente sportive, nu mă sperie, nu mă îngrijorează. 

Sunt eu așa micuță, dar sunt greu de speriat. Sunt trecută prin multe lucruri grele, reale în viață și nu am venit la Survivor considerând că e o vacanță, ci o competiție foarte grea, lucru care m-a determinat să accept această provocare.

Îmi plac lucrurile care mă scot din cotidianul meu și tot ce se întâmplă aici, consiliu, traseele și jungla reprezintă niște situații foarte grele. Sunt în picioare, cu zâmbetul pe bune, pentru că îmi plac provocările și tot ce se întâmplă în acest reality show', declara Andreea Antonescu, după ce a fost nominalizată de Faimoși.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter