Zanni a încercat să o întoarcă pe Andreea Antonescu împotriva Elenei Marin, la Survivor: „Ai grijă la șerpi”

Publicat pe

Andreea Antonescu este acum în pericol de eliminare la Survivor. Zanni a ținut să își avertizeze noua colegă de la Faimoșii în legătură cu Elena Marin. Venirea Andreei Antonescu a împărțit concurenții Survivor în două tabere. Prima tabără este cea care îi contestă capacitățile, iar cealaltă care își dorește aplanarea conflictelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Zanni este de părere că venirea artistei la Survivor va alimenta conflictele deja existente între el și Elena Marin. El spune că prietenia dintre Andreea Antonescu și Elena Marin ar putea să o facă pe dansatoarea Andreei Bălan să se întoarcă și mai mult împotriva lui.

„Starea echipei este una destul de bună, sunt niște conflicte care s-au terminat, dar nu s-au stins. Ar putea să înceapă un conflict, pentru că Elena o spală în ureche pe Andreea încontinuu. Nu ai voie cu concurentul nou, toți trebuie să vorbim cu ea, că o poți îmbârliga. I-am spus „Andreea, ai grijă la șerpi că au limba lungă' și m-am referit la Elena, cu care m-am certat' a spus Zanni.

În apărarea Elenei Marin a sărit logodnicul ei, care i-a acuzat pe Alex Velea și Antonia că îi iau apărarea lui Zanni.

'Am văzut de zeci de ori momentul în care, fără să se oprească, Zanni o înjura pe Elena Marin. Într-un fel, m-am și bucurat că nu am fost acolo… M-a mirat însă că nimeni nu s-a ridicat să o apere pe Elena de potopul de înjurături, e clar că Zanni i-a impresionat pe toți cu comportamentul lui, le este puțin teamă de el. Dar, pe de altă parte, Zanni este, într-un fel, copilul lui Alex Velea și al Antoniei.

Zanni a încercat să o întoarcă pe Andreea Antonescu împotriva Elenei Marin, la Survivor: „Ai grijă la șerpi'Zanni a încercat să o întoarcă pe Andreea Antonescu împotriva Elenei Marin, la Survivor: „Ai grijă la șerpi'

Și nu pot să nu mă întreb ce explicații le dau Alex și Antonia copiilor lor când îl văd pe Zanni atacând astfel o femeie. Oare Alex Velea și Antonia așa își învață copiii? Pentru că eu, sincer, mă îndoiesc că ei folosesc asemenea limbaj în fața copiilor, sunt convins că vor să le ofere cea mai bună educație cu putință', a declarat Andrei pentru Wowbiz.

Zanni continuă scandalul cu Elena, la Survivor și a votat-o ca să fie eliminată

Scandalul de la Survivor ia proporții enorme. În tabăra Faimoșilor a avut loc o ceartă la cuțite între Elena Marin și Zanni, care s-a lăsat cu jigniri și cuvinte grele. Cearta a continuat și în consiliu, acolo unde și-au aruncat reproșuri în fața lui Daniel Pavel. Zanni a votat-o pe Elena să iasă din concurs.

Elena Marin a vorbit despre faptul că se simte pusă la zid. Ea și Zanni au avut un conflict încă de la începuturile emisiunii Survivor. Elena Marin s-a plâns de faptul că Zanni îi vorbește foarte urât, iar disensiunile dintre ei au început să o afecteze pe Faimoasă.

„Sunt un pic sensibilă pentru ca am avut o discutie foarte aprinsă inainte de consiliu. Sunt afectata, indurerata, ma simt pusa la zid, atat eu cat si familia mea si nu numai. Imi este greu, exact asa cum am zis. Nu m-am cerut acasa, numa cer acasa, dar asta nu inseaman ca nu ma afecteaza, ca nu imi este greu. Ma simt singura, nedreptatia si cred ca orice conflict si lucru pe care vrem sa il spunem ar trebui spus frumos, nu sa ne injuram de familie, de mama, de oameni careau trecut in nefiinta pentru ca nu e normal si nu e uman. Cu Zanni am avut discutia aprinsa. 

Am fost la spital cand nu m-am simtit bine, nu stiu ce s-a intamplat pentru ca mi-a fost povestit de Georgiana.Au inceput sa dea in varsta mea, in parul meu alb, in faptul ca sunt cotoroanta si nici nu pot să reproduc lucrurile astea. Mă scuzati. Mi-au fost furată de mai multe ori mâncarea. Nu am spus de la inceput, cei care mi-au fost alaturi au spus ca am gresit ca nu am spus.

Citește și: Cine este Ion Mihail Ghintan, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au Talent

Citește și: Cine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent.Puștiul este nevăzător

Citește și: Cătălin Măruță, totul despre experiența COVID-19:„Nu ne-am putut feri de boală. Cum au reacționat copiii / EXCLUSIV

Cand am fost mai vocala, unul dintre oamenii pe care i-am banuit au fost Zanni si a inceput un conflict.Sper ca acasa sa se fi vazut ca eu i-am spus că poate fi si el cel care a furat dar nu am certitutinea. Am vrut sa vorbesc sa vad daca cineva stie ceva. Nu puteam sa acuz fara sa stiu. El spune ca acest conflict a inceput pentru ca l-am acuzat pe el, lucru care nu este adevarat’, a spus Elena Marin, potrivit wowbiz.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter