Horoscop 14 martie 2021. O zi încărcată de emoții

Publicat pe

Horoscop 14 martie 2021. O zi încărcată de emoții, unele pozitive, altele negative. Încercați, totuși, să vă odihniți, după o săptămână haotică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 14 martie 2021 Berbec

Berbecii sunt campioni la organizare, pe final de săptămână, și niciun detaliu nu le scapă din vedere. De la curățenie prin casă și până la pregătirea unei petreceri, nativii din Berbec par că au dat milităria jos din pod.

Horoscop 14 martie 2021 Taur

Taurii care trebuie să dea o veste rea ar face bine să aleagă cuvintele cu grijă. Uneori, modul în care comunică are un mai mare impact decât informația propriu-zisă, așadar se recomandă calm, diplomație și, de ce nu, căldură.

Horoscop 14 martie 2021 Gemeni

Gemenii ar putea realiza, cu surprindere, că ceea ce considerau a fi o relație de prietenie ascunde de fapt mult mai mult sentimente, iar dincolo de calmul aparent se adună o mică furtună.

Horoscop 14 martie 2021 Rac

Racii ar putea avea parte de o întâlnire emoționantă, poate cu o persoană din trecut sau un fost partener de viață.

Citește și: De ce nu s-a mutat Andreea Bălan cu noul ei iubit, Tiberiu Argint

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea!Solista cere plata pensiei alimentare retroactiv și custodia fetițelor

Citește și: O mai ții minte pe Geta din Liceenii?Cum arată actrița Cesonia Postelnicu la 53 de ani

Citește și: Klaus Iohannis are o soră.Cine este Krista Iohannis și în ce relații sunt cei doi frați

Horoscop 14 martie 2021 Leu

O relație zguduită recent din cauze financiare nu e ceva ce ar trebui să tratezi cu ușurință. Doar pentru că banii ar putea fi un subiect dureros pentru tine nu înseamnă că nu ar trebui să fie un subiect de conversație.

Horoscop 14 martie 2021 Fecioară

S-ar putea să fie greu să ieșiți pe ușă dimineața, dar ar trebui să vă bucurați apoi până după-amiază. O cantitate surprinzătoare de energie, combinată cu câteva ore neașteptate de timp liber, vă va inspira să faceți ordine.

Horoscop 14 martie 2021 Balanță

Când vine vorba de o dată viitoare, nu poți fi prea minuțios cu privire la aspectul tău. Este timpul pentru o călătorie la cumpărături?

Horoscop 14 martie 2021 Scorpion

Astăzi, întrebarea despre prietenii tăi nu este „Ce au făcut pentru mine în ultima vreme?'. Întrebarea este „Ce pot face pentru a-i ajuta?”.

Horoscop 14 martie 2021 Săgetător

Săgetătorii caută nod în papură la orice și sunt foarte suspicioși. Alungă temerile inutile din mintea sau din sufletul tău, pentru că direcţia în care mergi nu ascunde nimic riscant sau periculos, aşa cum şi se pare ţie.

Horoscop 14 martie 2021 Capricorn

Capricornii se simt ignorați și dați la o parte. Nu pune la suflet și nu te încărca cu aceste gânduri negative.

Horoscop 14 martie 2021 Vărsător

Vărsătorii primesc o veste proastă care le strică toată ziua. Ai impresia că ţi s-au înecat toate corăbiile, că nu se mai poate face nimic şi fiecare nou element negativ care apare te întristează din ce în ce mai mult până ajungi în faţă renunţării.

Horoscop 14 martie 2021 Pești

Peștii nu se pot detașa, o emoţie din trecut încă îi influențează. Te năpădesc nostalgiile, amintirile nu tocmai plăcute şi retrăieşti un eveniment din trecut cu un impact emoţional maxim asupra ta.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter