Cum arăta Maria Hîngu de la Survivor înainte de emisiune. Avea părul lung și se îmbrăca sexy

Publicat pe

Maria Hîngu face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România și își dorește să se întoarcă acasă cu marele trofeu. Mulți nu știu cine este tânăra, însă mulți își vor aminti cu siguranță de ea, după acest concurs de la Kanal D. Iată cum arăta Maria Hîngu înainte de emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arăta Maria Hîngu de la Survivor înainte de emisiune. Avea părul lung și se îmbrăca sexy.

Maria Mirela Hîngu de la Survivor are 25 de ani și este în echipa Războnicilor. Tânăra este din Vrancea, însă locuiește în București, unde ocupă postul de asistent manager al unei cafenele renumite.

Încă de mică, Maria Hîngu a avut o pasiune pentru sport. Concurenta din echipa Războinicilor a făcut patru ani de handbal în școală generală și baschet în timpul liceului.

Maria Hîngu s-a înscris la Survivor să demonstreze că poate duce la bun sfârșit tot ce își propune și că niciun obstacol nu-i va sta în cale pentru a obține ceea ce își dorește.

Cum arăta Maria Hîngu de la Survivor înainte de emisiune. Avea părul lung și se îmbrăca sexyCum arăta Maria Hîngu de la Survivor înainte de emisiune. Avea părul lung și se îmbrăca sexy

Cum arăta Maria Hîngu de la Survivor cu părul lung

Concurenta din echipa Războinicilor a fost mereu o persoană comunicativă și deschisă. A postat constant fotografii pe conturile ei de pe rețelele de socializare. Însă, dacă privești imaginile din anii trecuți, îți este foarte greu să o recunoști. Cu părul lung și îmbrăcată elegant, cu siguranță Maria atrăgea privirile cu fiecare apariție.

Maria Hîngu este foarte pasionată de jobul pe care îl are și postează foarte multe fotografii de la locul de muncă. În vârstă de 25 de ani, concurenta are 1,75 metri înălțime și 57 de kilograme. Ambiția o caracterizează pe Războinica de la Survivor.

Citește și: Cine este Maria Hîngu de la Survivor. Fostă sportivă, a ajuns manager

Citește și: Daniel Pavel a spus toate secretele de la Survivor. Ce relație are prezentatorul Tv cu concurenții și ce nu are voie să facă, în concurs / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor, criticată dur de colegii Războinici: „E foarte tristă mereu, e căzută”

Ce a declarat Maria, înainte să vină la Survivor

Pentru că a practicat două sporturi care presupun lucrul în echipă, Maria Hîngu de la Survivor este convinsă că se va descurca de minune în cadrul competiției. Experiența pe care o va avea în Republica Dominicană cu siguranță nu o va uita niciodată.

„M-am înscris la Survivor din dorința de a-mi întrece toate limitele. M-am regăsit complet în acest format și asta m-a făcut sa îmi doresc cu adevărat sa fac parte din acest show. Pornesc la drum cu gândul ca pot câștiga și îmi doresc sa fac asta’, a spus concurenta.

În ce condiții trăiesc concurenții în Republica Dominicană

Concurenții Survivor românia 2021 nu trebuie să înfunte numai probele fizice grele și exrem de solicitante, ci trebuie să învețe să supraviețuiască în natură, într-un adăpost construit chiar de ei și să-și procure singuri hrana.

Concurenții de la Survivor România 2021 trec printr-un adevărat test al supraviețuirii și sunt puși în situații extrem de dificile. Ei trebuie să-și construiască singuri un adăpost, care să-i ferească de ploaie și, de asemenea, să-și procure singuri hrana și să o gătească. 

Iar atunci când nu reușesc să facă asta, rabdă de foame. Tocmai acest lucru îi ambiționează să muncească și mai mult și să facă tot ce le stă în putință pentru a câștiga fiecare probă. În plus, cu stomacul plin, ei n-ar mai fi atât de energici și motivația de a câștiga probele foarte grele le-ar lipsi din start.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter