Andreea Berecleanu și soțul ei vor fi nași de cununie. Cine sunt finii lor: ”Se iubesc, se respectă”

Publicat pe

Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, vor fi nași de cununie. Cunoscuta prezentatoare de știri și partenerul ei de viață urmează să fie părinți spirituali în această toamnă. Chiar ea a făcut anunțul mult așteptat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, vor fi nași de cununie. Prezentatoarea de știri și partenerul ei de viață urmează să devină părinții spirituali ai designerului Adrian Oianu și al iubitei acestuia, Lina. Adrian Oianu și jurnalista sunt prieteni de ani buni, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber și din postările făcute de cei doi în mediul online, de-a lungul timpului. Nu de puține ori, Andreea Berecleanu a purtat ținutele fabuloase ale creatorului de modă. Din prieteni foarte buni, acum vor deveni o familie.

Andreea Berecleanu și soțul ei vor fi nași de cununie. Cine sunt finii lor: 'Se iubesc, se respectă'Andreea Berecleanu și soțul ei vor fi nași de cununie. Cine sunt finii lor: 'Se iubesc, se respectă'

Adrian Oianu a cerut-o în căsătorie pe Lina, în anul 2019. La trei ani distanță, designerul cunoscut drept 'nemilos cu vedetele' și Lina, urmează să-și jure iubire în fața altarului. Nunta se anunță a fi una cu stil, căci Adrian Oianu s-a gândit la toate detaliile. Mai precis, toate invitatele la evenimentul mult așteptat vor purta creațiile designerului. Piesa de rezistență rămâne rochia miresei, realizată tot de acesta.

'Având în vedere că mă însor, nici nu prea mai văd bine. Încă mă mai gândesc dacă vreau, dar mi-e și greu să duc în spate o rochie care să zicem. (…) O am și pe nașa, am un întreg evantai de rochii. Dress code-ul va fi Oianu, femeile să fie îmbrăcate cu o rochie (n.r. creată de el)', a spus Adrian Oianu, la Antena Stars, acum ceva timp.

Citește și: Adrian Oianu se însoară în această toamnă. Designerul îi va crea rochia de mireasă iubitei lui: „Dress code-ul va fi…'

Citește și: 10 ani de românitate cu Adrian Oianu

Citește și: Luminița Anghel, după ce a primit mai multe acuzații din partea fiului adoptiv, David Pușcaș: „Mi-am făcut datoria cât s-a putut'

Citește și: Smiley a filmat scene provocatoare, în pădure, cu o artistă: „Se întâmplă anumite lucruri… pasionale'

Andreea Berecleanu și soțul ei vor fi nași de cununie

Adrian Oianu și Lina urmează să-și pună pirostriile în această toamnă. Abia acum s-a aflat și cine sunt nașii de cununie ai cuplului. Este vorba despre Andreea Berecleanu, prezentatoarea de știri, și despre soțul acesteia, Constantin Stan. Știrista este prietenă de ani buni cu designerul.

'Nu doar că suntem bucuroși pentru prietenii noștri Adrian și Lina, suntem fericiți! Se iubesc, se respectă, au aceleași valori profunde. Este firesc să facă pasul cel mare, iar noi suntem onorați să le fim alături pe acest drum. Atât în calitate de părinți spirituali, dar și de prieteni apropiați. Am încredere în destinul fericit al acestui cuplu frumos și la chip, și la suflet!', a transmis Andreea Berecleanu, potrivit click.ro

Cum a avut loc cererea în căsătorie

Adrian Oianu i-a pregătit Linei o surpriză foarte frumoasă și romantică. Creatorul de modă a cerut-o de soție pe iubita lui, în urmă cu trei ani, într-un cadru de vis. Designerul a povestit totul, acum ceva timp, fiind foarte emoționat de povestea frumoasă pe care o trăiește alături de Lina.

'Pentru prima dată în viaţa mea, am dat inelul de logodnă! Am făcut aşa mai spontan, la apusul soarelui…Nu înţelegea de ce i se întâmplă, eu am albit, a crezut că fac infarct! Am avut emoţii, dar sunt foarte fericit', povestea Adrian Oianu, la acea vreme, la Xtra Night Show.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter