Motivul pentru care Mari Fica și Elena Chiriac nu s-au înțeles deloc la Survivor: „Era o persoană cu care…”

Publicat pe

Motivul pentru care Mari Fica și Elena Chiriac nu s-au înțeles deloc la Survivor. Atleta și campioana la Taekwondo au avut numeroase discuții în tribul Faimoșilor, care de multe ori au degenerat și, astfel, s-a ajuns la cuvinte dure. Mari Fica a dezvăluit, recent, cât de greu i-a fost să se integreze după intrarea în competiția de supraviețuire, dar și de ce nu a reușit să comunice mai bine cu colega ei, Elena. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Acum câteva ediții, Mari Fica a primit cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că a părăsit competiția Survivor România, care se difuzează la PRO tv. Ceilalți doi nominalizați, Oana Ciocan și TJ Miles, au rămas în concurs. Sportiva a venit în Republica Domonicană la mijlocul lui martie și li s-a alăturat colegilor din tribul Faimoșilor. Ulterior, după schimbarea unor reguli ale show-ului, Mari Fica a ajuns în echipa Vulturilor. 

Motivul pentru care Mari Fica și Elena Chiriac nu s-au înțeles deloc la Survivor: „Era o persoană cu care…'Motivul pentru care Mari Fica și Elena Chiriac nu s-au înțeles deloc la Survivor: „Era o persoană cu care…'

Blondina are 28 de ani, este originară din Târgu-Jiu, dar s-a stabilit în București acum un deceniu. Mai mult, este campioană și are la activ peste 120 de medalii. Mari Fica a practicat gimnastică de la vârsta de cinci ani, iar de la 11 ani s-a apucat de atletism. De asemenea, ea este de profesie kenetoterapeut. Recent, sportiva a povestit că experiența de la Survivor a schimbat-o și se consideră un om mult mai răbdător. 

Citește și: Ce va face Mari Fica cu banii câștigați la Survivor:„Îmi doresc și sper să…'

Citește și: Cine este Mari Fica de la Survivor.Are peste 120 de medalii

Citește și: Roxana Vancea se pregătește de botezul fiului ei. Cu ce problemă se confruntă:”Mi-e foarte greu”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru a început la Vama Veche:Totul a plecat de la o poză'/ EXCLUSIV

Motivul pentru care Mari Fica și Elena Chiriac nu s-au înțeles deloc la Survivor

De altfel, Mari Fica nu are o părere la fel de bună despre Elena Chiriac, despre care consideră care o strategie bine pusă la un punct. Sportiva a mărturisit că nu a reușit să comunice cu fosta sa colegă de echipă. În schimb, concurenta pe care Mari Fica o vede câștigătoarea premiului cel mare este chiar Oana Ciocan, care a avut o evoluție spectaculoasă de-a lungul concursului. 

„Eu nu m-am înțeles cu Elena. Uite, dau un exemplu. Cătălin Zmărăndescu, prima dată, m-a certat rău și după aia noi am discutat. Eu i-am spus că nu am o problemă că mă ceartă la joc, că am mai avut antrenori care m-au certat și după mi-au dat încredere.

În schimb, mie nu îmi plăcea la Elena pentru că…Eu nici nu comunicam prea mult cu ea. Era o persoană cu care nu simțeam nevoia să caut comunicare. Nu era ca mine.

Modul ei de a se exprima mi se părea puțin exagerat. Eu nu știam dacă așa e ea, dacă e reală, dacă nu e reală…Mi se părea teatrală', a declarat fosta concurentă Survivor România în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO tv.

Mari Fica: „Am lăsat de la mine'

Mari Fica a mărturisit că a încercat să lase de la ea pentru binele echipei, însă nu a putut sta deoparte atunci când Elena Chiriac a intrat în conflict cu Marian Drăgulescu. 

„Am lăsat de la mine. Căutam să devină echipa cumva omogenă și nu găseam nicio soluție. La un moment dat, nu știam cu cine să mai stau.

M-au deranjat jignirile. Mie îmi era jenă să o jignesc și pe ea, care e mai mică decât mine, dar pe Marian care are și ceva muncă în spate. Ea era sportivă și zicea că-i place să-și demoralizeze psihic adversarul înainte de competiție și eu sunt altfel', a explicat ea.

Mari Fica: „Am ajuns într-un punct în care…'

Mari Fica a declarat că i-a fost greu să se integreze la Faimoși pentru că a intrat în competiție într-un moment în care aceștia pierduseră multe meciuri și erau deja tensionați.

„A fost un cumul de factori. Era și presiunea din partea colegilor. Eu am ajuns într-un punct în care pierduseră destul de mult. Eu le spuneam, ‘Voi nu știți ce disperați păreți din exterior. Ei se așteptau să știu totul de acasă', a mai continuat ea la emisiune.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter