Ce va face Mari Fica cu banii câștigați la Survivor: „Îmi doresc și sper să…”

Publicat pe

Ce va face Mari Fica cu banii câștigați la Survivor. Fosta gimnastă a concurat două luni pe insula din Republica Dominicană, alături de Faimoși, împotriva Războinicilor. Tânăra regretă faptul că a ieșit din concurs, mai ales că începuse să dea tot ce-i mai bun pe teren și să aducă puncte echipei roșii. După eliminarea neașteptată, Mari Fica are planuri mari de viitor. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mari Fica a intrat în concursul Survivor România la jumătatea lunii martie, în echipa Faimoșilor. După schimbarea regulilor producției tv, tânăra, în vârstă de 28 de ani, a făcut parte din tribul Tigrii, având bandana albastră. Chiar dacă la început i-a fost mai greu să se acomodeze, pe parcursul traseului a revenit în forță și a început să aducă puncte echipei. După ce a fost nominalizată de către colegi să plece acasă, în ediția din data de 3 mai însă a primit și răspunsul publicului, care a votat-o într-un număr mic. 

Ce va face Mari Fica cu banii câștigați la Survivor: „Îmi doresc și sper să…'Ce va face Mari Fica cu banii câștigați la Survivor: „Îmi doresc și sper să…'

Mari Fica a fost recent eliminată de la Survivor 2022, după două luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Tânăra a îndurat foamea, frigul, accidentările de pe teren, căldura din timpul zilei. Dar mai ales, a trebuit să-i facă față colegei sale, Elena Chiriac, care i-a adresat, nu de puține ori, cuvinte dure la adresa sportivei. Cât despre banii câștigați în concurs, Mari Fica vrea să-i investească în meseria visurilor sale.  

Citește și: Mari Fica a fost eliminată de la Survivor:”Știam că o să vină momentul…”

Citește și: Cine este Mari Fica de la Survivor.Are peste 120 de medalii

Citește și: Cătălin Moroșanu, despre căsnicia cu Georgiana:”Nu mai este flacara de la început…”

Citește și: Care este alimentul la care Giulia Nahmany a renunțat, pentru a slăbi 20 de kilograme:„Secretul numărul unu în frumusețe'

Ce va face Mari Fica cu banii câștigați la Survivor

La început, Mari Fica recunoaște că nu s-a simțit în largul ei, că nu-și găsea locul în echipă, dar și echilibrul pe traseu. Cu timpul, a început însă să-i placă tot mai mult. Într-un interviu pentru Fanatik.ro, Mari Fica a povestit că acum, după eliminarea de la Survivor, participă la Campionatele Naționale și Campionat Internațional, fiind componentă a lotului național de seniori în proba de 400 m garduri.

Mari Fica a făcut gimnastică timp de șase până la 11 ani când s-a apucat de atletism, sport în care a reușit să aibă cele mai multe performanțe. De șapte ani este kinetoterapeut. A lucrat într-o clinică și își dorește să aibă propriul ei cabinet. Spune că își iubește foarte mult meseria, vrea să ajute oamenii, iar banii câștigați ii investeste pentru ca visul ei să prindă contur. 

„Da, sunt kinetoterapeut. E meseria pe care eu o iubesc. Iubesc să ajut oamenii în primul rând. Așa că am studiat Facultatea de Kinetoterapie și Masterul. Apoi multe cursuri cu acreditare internațională. Practic de 7 ani și încă nu m-am plictisit. Și vreau să știu tot mai mult și să ofer tot mai mult.

Sunt foarte pasionată și dedicată în a trata fiecare om specific. Am lucrat în clinică. Îmi doresc și sper să deschid cabinetul meu curând, să pot recupera oamenii cât mai bine și să pot ține chiar și cursuri altor terapeuți, să dau mai departe tot ce am studiat', a declarat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter