Cum se înțelege Zanni cu Antonia, după ce a locuit acasă la ea și la Alex Velea: „Eu sunt foarte insensibil, de aceea…”

Publicat pe

Zanni a recunoscut cum se înțelege cu Antonia. Artistul a fost „adoptat' de Alex Velea și iubita lui și are parte de sprijin emoțional și profesional. Edmond Zannidache, pe numele lui real, are o poveste de viață impresionantă, devenind cunoscut publicului larg după ce a participat la câteva emisiuni celebre. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zanni este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, însă de când a apărut la Chefi la cuțite, de la Antena 1, și la Survivor România, marca PRO tv, cântărețul a devenit mai mult cunoscut celor de acasă. Acum, el prezintă emisiunea online ExtraShow, pe Voyo, unde dezbate alături de invitați anumite momente din concurs.

Cum se înțelege Zanni cu Antonia, după ce a locuit acasă la ea și la Alex Velea: „Eu sunt foarte insensibil, de aceea…'Cum se înțelege Zanni cu Antonia, după ce a locuit acasă la ea și la Alex Velea: „Eu sunt foarte insensibil, de aceea…'

La începuturile carierei, Zanni s-a făcut remarcat în urma unui mesaj pe care i l-a trimis lui Alex Velea. Artistul și-a încercat norocul și i-a scris cântărețului: „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe'. De atunci, fostul câștigător al ediției precedente de la Survivor România a fost luat sub aripa lui Alex Velea și a Antoniei. Cuplul l-a susținut pe Zanni de fiecare dată când a luat parte la concursurile televizate. 

Citește și: Zanni, câștigătorul Survivor 2021, comentarii dure la adresa actualilor concurenți:„Nu ai cum să intri cu tupeul pe care-l aveam eu după 7 luni'

Citește și: Zanni, adevărul despre viața amoroasă:”Este un domeniu în care nu sunt experimentat…”

Citește și: Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani.Imaginile publicate de Kate Middleton au cucerit internetul

Citește și: Cine e trupa UDI, care a primit Goldez Buzz de la Dragoș Bucur, la Românii au talent

Cum se înțelege Zanni cu Antonia, după ce a locuit acasă la ea și la Alex Velea

Într-un interviu acordat pentru Ego.ro, artistul a vorbit deschis despre relația cu cei care l-au luat sub protecția lor. Când vine vorba despre Antonia, Zanni a recunoscut că nu se aștepta să-l înțeleagă, iar asta pentru că, spune el, este un tip „insensibil'. 

„Foarte bună este și relația mea cu Antonia. Mereu m-a cam înțeles, spre surprinderea mea, ea fiind femeie. Am văzut-o mereu blândă, calmă, ea e foarte sensibilă.

Eu sunt foarte insensibil, de aceea nu mă așteptam să mă înțeleg bine cu Antonia, dar ea chiar m-a înțeles și a fost lângă mine indiferent de ce am făcut. La fel, mă ajută să mă temperez. Eu sunt insensibil, rece, iar Antonia este exact opusul meu și ne înțelegem foarte bine', a povestit el. 

Zanni, despre relația cu Alex Velea: „Simt că este cineva lângă mine'

Când vine vorba despre cel care l-a adus în lumina reflectoarelor, Zanni are numai cuvinte de laudă. Spune că nu este doar „tăticul' lui, ci al tuturor celor pe care i-a ajutat. Între cei doi, chiar dacă au mai existat și discuții contradictorii, au ajuns în cele din urmă la un numitor comun. Motivul este că țin foarte mult unul la celălalt. 

„El mă ajută și pe plan emoțional, simt că este cineva lângă mine. Pe plan muzical, din nou, este un avantaj că Alex este lângă mine. Nu neapărat că îți trebuie un mare mentor pe plan muzical, am văzut cu toții ce 'găinării se ascultă acum.

Orice cocoș care cântă 'scrr-mar', gata, este viral, a ajuns să aibă concerte. Nici muzical nu mai știi ce să faci. Pe Alex îl apreciez pentru susținere, a fost lângă mine de la început și, orice aș face, este Alex Velea, tăticul nu doar al meu, ci al multora', a mai declarat el pentru sursa citată. 

La Chefi la cuțite, Zanni a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Pe parcurs, însă, a fost schimbat cu un alt concurent, din echipa lui Sorin Bontea.

Zanni nu s-a putut lăuda cu o experiență vastă în bucătărie, însă a reușit să-i cucerească și pe colegi și pe rivali cu felul său de a fi. Zanni a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 Chefi la cuțite. Acela a fost și momentul în care a plâns în brațele lui Florin Dumitrescu.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter