Andreea Marinescu are COVID-19! Cum se simte prezentatoarea Știrilor PRO TV: "Mă străduiesc să-mi protejez familia"

Publicat pe

Încă un caz de COVID-19 la PRO TV. Andreea Marinescu a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce săptămâna trecută Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului de la PRO TV, a anunțat că a contractat virusul care a făcut ravagii în lume, acum se confirmă un nou caz de COVID-19.

Andreea Marinescu, prezentatoarea știrilor PRO TV de dimineață, a fost confirmată cu Sars-Cov-2. Vedeta prezenta alături de Cosmin Stan sau Mihai Dedu.

Andreea Marinescu a precizat că momentan se simte bine și ține legătura cu medicul de familie.

„În acest moment sunt acasă și sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Țin legătura cu medicul de familie și mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar și pentru ceilalți trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoși, cât mai curând!', a transmis Andreea Marinescu pentru protv.ro.

Andreea Marinescu: „Se poate întâmpla oricui”

„Nu a fost simplu, pentru că nu a fost simplu pentru nimeni. Ne-am adaptat din mers și am ales să văd partea plină a paharului și să mă bucur de timpul petrecut alături de copii și de soț. Am reinventat modul în care ne distrăm, am găsit resurse uriașe în bucuria copiilor mei, am citit mai mult… astea sunt o parte din aspectele pozitive.

La începutul perioadei am avut, însă, un moment în care eram ca un dispozitiv care se hrănea cu informații și ajunsesem să țin televizorul non-stop deschis pe știri, mutam de la o televiziune la alta, apoi completam cu informații de pe Internet, sunam la surse, căutam să aflu tot, ca și cum trăiam într-un breaking news permanent și asta îmi ocupa tot timpul și mă consuma teribil. Nu eram atentă la ai mei, eram atentă doar la informație, să nu pierd nimic… până în ziua în care Armin mi-a luat telefonul și l-a aruncat. Acela a fost momentul în care s-a produs un declic.

Citește și: Andreea Marinescu, la datorie și în vremea coronavirusului:”Trăiam într-un breaking news permanent și mă consuma teribil. Până când copilul mi-a aruncat telefonul” / INTERVIU

Citește și: Andreea Marinescu prezintă Știrile PRO TV și în vremea pandemiei:”Am reorganizat casa, dulapurile, am spălat, am curățat, am dezinfectat”. Cum se desfășoară viața ei în carantină / INTERVIU

Citește și: Andreea Marinescu, prezentatoarea de la Pro TV care şi-a cunoscut soţul la o crimă.Povestea lor impresionantă de iubire

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție:'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Nu îmi e teamă, se poate întâmpla oricui. Un lucru e cert, virusul nu alege în funcție de ceva”, ne-a povestit Andreea Marinescu în urmă cu ceva vreme.

Neti Sandu a fost testată pozitiv cu COVID-19

Neti Sandu, în vârstă de 60 de ani, a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta de la ProTV a vrut să se afle de la ea că a contractat noul coronavirus. Prezentatoarea și realizatoarea horoscopului din cadrul Știrilor PRO TV de dimineață a mărturisit că se simte bine și că este în izolare la domiciliu.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine.’, a declarat Neti Sandu, pentru protv.ro.

Andreea Marinescu are COVID-19! Cum se simte prezentatoarea Știrilor PRO TV: "Mă străduiesc să-mi protejez familia"Andreea Marinescu are COVID-19! Cum se simte prezentatoarea Știrilor PRO TV: "Mă străduiesc să-mi protejez familia"

În afară de Andreea Marinescu și Neti Sandu, în urmă cu două săptămâni a anunțat și Andi Moisescu că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

De asemenea, la jumătatea lunii septmebrie și prezentatorul Visuri la Cheie, Dragoș Bucur, a avut COVID-19.

Sursa foto: Facebook, PRO TV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter