Dialog uluitor între Alex Bodi și turcul cu care Bianca Drăgușanu a încercat să-l facă gelos: „Eu nu vorbesc despre femei ca tine”

Publicat pe

Toată lumea a aflat despre întâlnirea dintre Alex Bodi și turcul cu care Bianca Drăgușanu a încercat să-l facă gelos, însă dialogul uluitor dintre cei doi a ieșit acum la iveală. Ce replică total neașteptată i-a dat Cengiz Şıklaroğl afaceristului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat ultima dată, cei doi au mers în Turcia să sărbătorească momentul, acolo însă… surpriză! Afaceristul și bărbatul cu care vedeta a încercat să-l facă gelos cât timp au fost despărțiți au ieșit împreună la masă. Alex Bodi și turcul Cengiz Şıklaroğl s-au întâlnit, iar între ei a avut loc un dialog halucinant.

Se pare că fostul soț al Biancăi Drăgușanu l-a întrebat pe fostul iubit al Ioanei Filimon dacă s-a întâmplat ceva mai mult între el și Bianca. Se știe faptul că vedeta a fost acasă la Cengiz Şıklaroğl, în Istanbul, atunci când Alex Bodi o părăsise pentru Daria Radionova.

„Eu nu vorbesc despre femei ca tine, eu sunt gangster, nu sunt gigolo, un playboy, ca tine. Dar, pentru informația ta, nu m-am atins de ea', i-ar fi spus turcul lui Alex Bodi, potrivit Cancan. Răspunsul turcului l-a lăsat fără cuvinte pe afacerist.

Dialog uluitor între Alex Bodi și turcul cu care Bianca Drăgușanu a încercat să-l facă gelos: „Eu nu vorbesc despre femei ca tine'Dialog uluitor între Alex Bodi și turcul cu care Bianca Drăgușanu a încercat să-l facă gelos: „Eu nu vorbesc despre femei ca tine'

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat preventiv

Tribunalul Dolj a admis, joi noaptea, propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Alex Bodi.

Citește și: Ioana Filimon, scandal fără sfârșit cu milionarul turc care a sechestrat-o: „Nu s-au oprit ameninţările’

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Bianca Drăgușanu și milionarul turc. Recunoscut pentru faptul că a fost violent cu celelalte iubite, afaceristul..

Citește și: Bianca Drăgușanu, primul interviu după ce Alex Bodi a fost arestat: „Sunt impecabilă în relația pe care am avut-o cu el'

Citește și: Daria Radionova, prima reacție după ce Alex Bodi a fost arestat. Mesajul transmis iubitului ei: „Am nevoie de tine'

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Alături de afacerist au mai fost arestate preventiv alte șapte persoane. Se pare că Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter