Andreea Moldovan, casnica de la MasterChef, are probleme la a doua sarcină: ”Am două viteze, încet și pe loc”

Publicat pe
Andreea Moldovan, casnica de la MasterChef, are probleme la a doua sarcină: 'Am două viteze, încet și pe loc'Andreea Moldovan, casnica de la MasterChef, are probleme la a doua sarcină: 'Am două viteze, încet și pe loc'

Andreea Moldovan, cunoscută drept Casnica de la MasterChef, va aduce pe lume un băiețel la finalul acestei veri. Deși a mai trecut prin experiența unei sarcini, ea și DJ Optik având și o fetiță de zece ani, viitoarea mamă a declarat că sarcina aceasta este cu mult mai dificilă. Iată ce probleme are Casnica!

Căsătorită de aproape 11 ani cu DJ Optik și devenită celebră în urmă cu șase ani, grație participării la emisiunea 'MasterChef', Andreea Moldovan a anunțat în martie că este însărcinată pentru a doua oară, de data aceasta cu băiețel.

Casnica de la MasterChef, probleme la a doua sarcină

Însărcinată acum în șase luni, Casnica de la MasterChef este în culmea fericirii, însă nu are parte de norocul pe care l-a avut la prima sarcină, de a avea o evoluție ușoară, fără probleme. La 33 de ani, Andreea, mama unei fetițe de zece ani, Ava, nu se simte tot timpul bine.

'Eu mi-am dorit să nasc natural şi la prima sarcină. Îl monitorizăm, fac injecţii. Eu ar trebui să fac mişcare foarte multă, între 5000 şi 10 000 de paşi în fiecare zi. Mi-a dat-o! Sarcina asta mi-a dat-o! Pe prima nu am simţit-o. Acum am două viteze: încet şi pe loc. (…) Nasc la sfârşitul lui august, începutul lui septembrie. (…) Am pofte, dar au fost în prima parte. Am poftit la toate mâncărurile româneşti. Acum sunt numai pe asiatic şi pe picant, ultra picant. Mănânc picant în general, dar nu aşa la orice masă. Nu mai am voie să călătoresc acum', a declarat Casnica de la MasterChef pentru SpyNews.

Foto: Instagram

Citește și:

Rita, fetița Laurei Cosoi, a împlinit 1 an. Ce a ales micuța de pe tavă: 'O explozie de bucurie'

Andreea Raicu a explicat în premieră de ce au eșuat poveștile ei de dragoste. Totul are legătură cu tatăl său

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter