Andrei Nedelea a murit. Actorul avea doar 26 de ani: ”Să ne uităm spre cer și să îi zâmbim”

Publicat pe

Andrei Nedelea a murit la doar 26 de ani, după ce a pierdut lupta cu boala. Actorul era considerat unul dintre cei mai talentați tineri actori ai României. Din păcate, după transplantul renal, Andrei Nedelea s-a stins din viață.

Tânărul actor era internat la Spitalul Fundeni din Capitală și se afla în comă indusă. Andrei Nedelea a murit din cauza unei complicaţii apărute în urma unui transplant renal, mai exact o infecție la plămâni, potrivit

Paula Chirilă s-a implicat să-l ajute pe Andrei Nedelea, colegul ei de la teatru. Tânărul din Pitești era internat în Spitalul Fundeni dinainte de sărbători.

„E coleg cu mine la Pitești, joacă în câteva spectacole la Teatrul Alexandru Davila din Pitești. Este un actor foarte bun, dedicat și muncitor, un tânăr extrem de pasionat de ceea ce face. A făcut un transplant renal, e internat la Fundeni dinainte de Sărbători. Era pe lista pentru transplant, au găsit rinichi compatibil și l-au chemat imediat și l-au internat', a declarat Paula Chirilă pentru libertatea.ro.

De la alți colegi care țin legătura cu familia, am înțeles că organismul lui Andrei nu a suportat transplantul. Este în stare critică la Fundeni, este în comă indusă. Are mare nevoie de sânge, grupa A 2 pozitiv și de masă trombocitară, mai ales. Toți colegii care au putut și care au fost acceptați au donat. Ne rugăm cu toții pentru sănătatea lui și îl așteptăm să se întoarcă la teatru. Face parte din familia noastră', a mai declarat Paula Chirilă.

După transplantul renal, starea lui tânărului actor a fost critică. Andrei Nedelea a murit luni, 23 martie, după ce vineri starea lui se agravase.

Actrița Ada Dumitru a anunțat că Andrei Nedelea a murit

Pe una dintre rețelele de socializare, actrița Ada dumitru a anunțat că Andrei Nedelea a murit. 'Nu am cuvinte… uitați mesajul de mai jos, să ne uităm spre cer și să îi zâmbim. De acum avem un înger..Din păcate starea lui Andrei Nedelea s-a agravat foarte mult de vineri…Știu că acest covid 19 este atât de acaparant în perioada asta dar avem frați care se luptă între viață și moarte din probleme mult mai grave… și nu trebuie să îi uităm!', a scris ea.

Reprezentanții Teatrului din Craiova au transmis un mesaj, după ce tânărul actor s-a stins din viață. Andrei Nedelea era foarte talentat și iubit de oamenii din jurul lui.

„Cu imensă tristețe anunțăm plecarea dintre noi a tânărului actor Andrei Nedelea, absolvent al Facultății de Litere, Specializarea Teatru din cadrul Universității din Craiova, colaborator al Teatrului Național „Marin Sorescu' la producția Iulius Caesar, regia Peter Schneider. La capătul unei lungi perioade de suferință, Andrei a pierdut propria lupta însă, pentru noi, el a reușit mereu să aducă bucurie, energie pozitivă și optimism. Drum lin, Andrei minunat! Noi te vom visa frumos', se arată în mesajul transmis de Teatrul Național din Craiova. 

Citește și: Mesajul unei tinere infectate cu noul coronavirus: „Dacă cineva se gândește să își asume vreun risc, doar uitați-vă la mine.Sunt la Terapie Intensivă, nu pot să respir fără tub'

FOTO: Facebook

Andrei Nedelea a murit. Actorul avea doar 26 de ani: 'Să ne uităm spre cer și să îi zâmbim'Andrei Nedelea a murit. Actorul avea doar 26 de ani: 'Să ne uităm spre cer și să îi zâmbim'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter