Arma secretă a lui Cătălin Scărlătescu pentru a cuceri femeile: "Rareori le gătesc pentru a le impresiona"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cătălin Scărlescu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Este șarmant, are simțul umorului bine dezvoltat și nu de puține ori s-a spus că a fost curtat de concurente de la Chefi la cuțite. Celebrul chef ne-a povestit despre arma sa secretă, atunci când vine vorba să cucerească. Surprinzător, nu este vorba despre gătit. Recurge la talentul său doar ca ultimă soluție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Trece dragostea prin stomac? Știm deja că ești un bărbat curtat, ne
întrebăm doar dacă și tu, la rândul tău, pentru a cuceri, apelezi la talentul pe care îl ai?

O să vă surprind, dar rareori le gătesc femeilor pentru a le impresiona. Arma nucleară este gătitul, dar este ultima soluţie. Dacă nici aşa nu le dau pe spate, gata! Mă las, fug! (râde) Eu le cuceresc cu sinceritatea mea.

Arma secretă a lui Cătălin Scărlătescu pentru a cuceri femeile: "Rareori le gătesc pentru a le impresiona"/ EXCLUSIVArma secretă a lui Cătălin Scărlătescu pentru a cuceri femeile: "Rareori le gătesc pentru a le impresiona"/ EXCLUSIV

Cătălin Scărlătescu: „Mă îndrăgostesc tot timpul'

„Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată, ne-ai spus într-un interviu anterior. Cum s-au mai schimbat lucrurile între timp?

Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată. Sau poate de lungă durată. Cine știe… (râde)

Citește și: Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre debutul în televiziune, în urmă cu 10 ani:”Mi-a fost frică. În primul an am păstrat și locul de muncă pe care îl aveam”/ EXCLUSIV

Citește și: Chef Scărlătescu, despre criticile pe care Ștefan Borleanu i le-a adus câștigătoarei Narcisa Birjaru:”Să nu subestimăm adversarul”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cerută Alexandra Stan în căsătorie:„Am spus DA imediat'/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina, după ce a jignit-o:„Va trebui să răspundă pe cale legală'

Cătălin Scărlătescu: „Am un program foarte încărcat'

Cred că ai un program destul de încărcat. Ce faci într-o zi obișnuită?

Am un program încărcat, într-adevăr. Dacă nu sunt la filmări, am treabă cu business-ul meu de delivery, Casolet, iar în același timp lucrez la planul despre care vă povesteam mai devreme – un restaurant al meu, pe care sper să îl deschid toamna aceasta.

Dar seara, după o zi lungă, ce face Cătălin Scărlătescu când nu îl vede
nimeni?

Visează la vacanțe și caută următoarele destinații!

Pe final, spune-ne câteva lucruri pe care nu am avut ocazia până acum să le aflăm despre tine. Calități neștiute? Defecte nebănuite?

Sunt regele bucătarilor din Calea Lactee și, mai nou, singurul chef cu statuie în platou, în sezonul 10 „Chefi la cuțite. Mai multe vă mai pot povesti Florin Dumitrescu și Sorin Bontea… (râde)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter