Chef Scărlătescu, despre criticile pe care Ștefan Borleanu i le-a adus câștigătoarei Narcisa Birjaru: "Să nu subestimăm adversarul"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Deja posesor de statuie și autointitulat Regele bucătarilor din Calea Lactee, Regele scoicilor sau Colosul din Rhodos, carismaticul chef Cătălin Scărlătescu a mai bifat un record – din echipa lui face parte prima femeie care a câștigat „Chefi la cuțite (Antena 1), în 9 sezoane, Narcisa Birjaru. Am vrut să aflăm direct de la sursă detalii neștiute despre show, dar și despre marea câștigătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălin, s-a scris istorie la Chefi la cuțite sezonul 9! Narcisa Birjaru este prima femeie care și-a adjudecat farfuria de aur și a făcut parte din echipa ta. Câte emoții și ce surpriză! Spune-ne tu mai bine: cum a fost acest sezon pentru tine?

A fost un sezon lung, extrem de lung, solicitant, dar fabulos! În primul rând, am avut mai mulți concurenți în platou, o perioadă de confruntări pe echipe dublă față de alte sezoane, mai mult de gătit, mai mult de degustat și mai multe amulete de folosit. A fost o provocare până în finală, finală care m-a surprins definitiv. A fost o seară magică pentru mine faptul că pentru prima dată o femeie din echipa mea a obținut trofeul.

Chef Scărlătescu, despre criticile pe care Ștefan Borleanu i le-a adus câștigătoarei Narcisa Birjaru: "Să nu subestimăm adversarul"/ EXCLUSIVChef Scărlătescu, despre criticile pe care Ștefan Borleanu i le-a adus câștigătoarei Narcisa Birjaru: "Să nu subestimăm adversarul"/ EXCLUSIV

Cătălin Scărlătescu: „Eu i-am spus Narcisei că ea s-a născut să gătească'

Mulți nu-i dădeau prea multe șanse în competiție, însă tu ai simțit potențial și nu ai dat greș. Este vulcanică, pune suflet în ceea ce face, iar cu „prăjitura lui mamaie a făcut furori de-a dreptul! Care sunt „ingredientele-cheie cu care te-a cucerit Narcisa?

Eu i-am spus Narcisei că ea s-a născut să gătească și că nu ar trebui să lase pe nimeni să îi „fure asta. Deși nu are prea multă încredere în ea, omul ăsta este foarte muncitor, prinde repede tehnici, se străduiește și, mai presus de toate, este capabilă să dea un gust incredibil mâncării. Și e mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de moment. Nu țineți minte jurizările
tensionate în care ea era singurul concurent senin din platou? (râde)

Citește și: De ce nu s-a căsătorit chef Cătălin Scărlătescu până acum:„Sunt geloase pe mine'

Citește și: Dieta cu care Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite a slăbit peste 50 de kilograme

Citește și: Alexandra Stan s-a căsătorit în secret!Primele imagini în rochie de mireasă / EXCLUSIV

Ce a ajutat-o pe Narcisa Birjaru să câștige finala Chefi la cuțite

Ce i-a adus trofeul mult râvnit Narcisei? Tehnica folosită, gustul din
farfurie, meniul ales, echipa pe care și-a format-o pentru marea finală?

Finala „Chefi la cuțite este o luptă grea, pe care nu ai cum să o câștigi dacă nu ai o echipă în spate care trage în aceeași direcție. Bucătăria, în sine, este o muncă de echipă. Iar finala show-ului fix asta pune în valoare. Narcisa a avut norocul să aibă alături de ea niște concurenți care și-au dorit, poate la fel de tare ca ea, să dea tot ce au ei mai bun pentru a le pune în față juraților farfurii incredibile. Și asta s-a văzut.

Mai mulți concurenți s-au arătat nemulțumiți după calificarea ei în finală. Ștefan Borleanu a fost cel mai vocal: „Nu prea avem ce să învățăm de la Narcisa. Ce l-a deranjat atât de tare? În ce măsură a fost justificată atitudinea lui?

Am mai spus, în trecut, că semifinala este cel mai critic moment al concursului, pentru că finala oferă doar trei locuri. Tocmai de aceea i-am sfătuit pe concurenții mei să gătească mereu la sigur, să nu se complice, să se asigure mai presus de toate că au gust în farfurie. Legat de ce ar trebui să învățăm din acest sezon sau de la Narcisa… este să nu subestimăm niciodată adversarul.

Cătălin Scărlătescu: „Este firesc să apară discuții'

De acasă lucrurile se văd diferit, iar majoritatea fanilor emisiunii au făcut front comun împotriva Narcisei. Care a fost, de fapt, firul evenimentelor, cum s-au văzut lucrurile din interior?

Cred că fiecare finală este dezbătută în funcție de taberele din jurul finaliștilor. Toți au susținătorii lor, motiv pentru care este firesc să apară discuții… Firul evenimentelor este cel pe care l-ați văzut și voi, telespectatorii. Și pentru cei care nu cred sau nu înțeleg… îi aștept la preselecțiile sezonului 10. (zâmbește) Experiența „Chefi la cuțite trebuie să fie trăită ca să fie înțeleasă pe deplin!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA TOATE PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter