Ce lucrează acum David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel: "Mă ajută să am ce mânca, să am cu ce mă spăla"

Publicat pe

Viața lui David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, s-a schimbat radical după ce a ieșit de sub tutela mamei sale și a început să trăiască pe cont propriu. Iată din ce trăiește acum fiul artistei, care susține că nu a mai vorbit deloc cu mama lui în ultima vreme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce a trăit o viață lipsită de griji în casa mamei sale, David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel și al fotbalistului Marcel Pușcaș a dat de greu în momentul în care a ajuns să trăiască pe cont propriu. După ce a fost invitat multă vreme la diverse televiziuni, unde și-a spus povestea, acuzând-o pe mama lui, iar apoi le-a cerut iertare public părinților săi adoptivi prin intermediul unei piese, David Pușcaș a dispărut din atenția publică.

Rămas fără sprijinul important al mamei sale, care multă vreme i-a plătit chiria și i-a dat bsani de cheltuială, acum David Pușcaș și-a luat un job care, spune el, îl ajută să se descurce.

Ce lucrează acum David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel: "Mă ajută să am ce mânca, să am cu ce mă spăla"Ce lucrează acum David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel: "Mă ajută să am ce mânca, să am cu ce mă spăla"

Cu ce se ocupă acum fiul Luminiței Anghel

După ce, o vreme, a fost hairstylist, a cochetat cu lumea artistică, iar mai apoi, după spusele sale, a deținut postul de asistent manager la o companie, dar a fost și vânzător de încălțăminte într-un mall și barman, acum fiul Luminiței Anghel și-a schimbat domeniul de activitate. Din păcate, spune el, cu mama lui nu a mai vorbit deloc în ultimul timp…

Lucrez de acasă, la un site. Este bine, iau salariu, mă ajută să îmi plătesc chiria, să am ce mânca, să am cu ce să mă spăla. Cu mama nu am mai vorbit deloc, de ceva timp, nu știu dacă există cale de împăcare între mine și ea, este incert totul', a declarat fiul Luminiței Anghel, pentru Impact.

Citește și: Luminița Anghel, mesaj neașteptat de la fiul ei, David Pușcaș. S-au războit ani de zile, dar tânărul nu a uitat de ziua mamei lui!

Citește și: David Pușcaș, scrisoare emoționantă de iertare pentru părinții lui adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș: „Mamă, tu ai fost îngerul meu…”

Citește și: Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la 6 luni de la decesul fostului soț. Cine este bărbatul

Citește și: Vica Blochina și Oana Roman s-au certat. „Cred că e cea mai falsă'

Citește și: Fiul și soția lui Florin Condurățeanu primele declarații după moartea jurnalistului:„Sunt îngrozită’

Citește și: Naba Salem, dezvăluiri dureroase, după ce a pierdut sarcina:„Nu i-am auzit inimioara’

David nu dorește însă să se oprească aici, ci și-a propus ca, pe viitor, să se înscrie la cursurile unei școli de televiziune.

Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, ele sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni care sunt. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator îmi doresc să fiu, însă iau totul cu pași mici și siguri', a mai declarat el pentru sursa citată.

Luminița Anghel, dezamăgită de fiul ei

David Pușcaș avea doi ani atunci când Luminița Anghel a decis să-l adopte și să-i ofere o viață mai bună. Au trecut 22 de ani de atunci, dar relația dintre Luminița și David nu a fost întotdeauna lapte și miere. Fiul Luminiței Anghel s-a plâns nu o dată că a fost dat uitării de către mama lui, în special după ce a devenit mamă pe cale naturală. Cei doi s-au certat și s-au împăcat de nenumărate ori, însă inima de mamă a Luminiței nu a rămas insensibilă la problemele copilului său, chiar dacă între ei au avut loc conflicte. Totuși, la un moment dat, artista a răbufnit și a spus partea ei de adevăr.

Vreau să vă mărturisesc că David nu locuiește la marginea orașului, ci într-un cartier de oameni civilizați, în sectorul 3. Nu îi lipsește nimic și are tot confortul acolo: mașină de spălat, frigider, aragaz, microunde, vase, tot, tot ce îi trebuie. Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui, nici măcar un săpun sau o sticlă de apă nu și-a cumpărat singur! Totul i-a carat mă-sa, în tot acest timp! Mama asta pe care o face de râs și de care își bate joc acum!

Ei bine, eu muncesc pentru ceea ce am. Muncesc pentru pâinea pe care o pun pe masă și la mine, și la el! Dezordinea din garsonieră e stilul lui de viață! Așa era și acasă la noi. Spune că stă într-un pat îngust? E o canapea extensibilă! E jeg pe jos?! Era jeg pe jos pentru că așa îi place să trăiască! Să știți că am martori pentru tot ceea ce am făcut pentru el, dar și pentru toate reacțiile lui violente pe care le-a avut față de mine, prin mesaje, șantaj și amenințările la care a recurs', mărturisea solista, la Kanal D.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter