Au început înscrierile pentru Puterea Dragostei, sezonul 4. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Publicat pe

Au început înscrierile pentru Puterea Dragostei, sezonul 4. Puterea Dragostei, de la Kanal D, este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni matrimoniale și mai mulți concurenți au reușit să își găsească jumătatea. Iată ce trebuie să faci dacă îți dorești să te înscrii la Puterea Dragostei, sezonul 4.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Puterea Dragostei, de la Kanal D, este una dintre cele mai apreciate emisiuni matrimoniale. În plus, mulți concurenți care au participat la acest show au reușit să își găsească jumătatea și să își întemeie familii frumoase. Desigur, deznodământul nu a fost fericit pentru toți cei care au participat la Puterea Dragostei, însă căile iubirii sunt nebănuite.

Au început înscrierile pentru Puterea Dragostei, sezonul 4. Ce condiții trebuie să îndeplineștiAu început înscrierile pentru Puterea Dragostei, sezonul 4. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Ei bine, cei care doresc să își încerce norocul și să își găsească partenerul de viață în casa Puterea Dragostei, au ocazia să facă acest lucru pentru că au început înscrierile pentru sezonul 4. Cei care vor să se înscrie la Puterea Dragostei, sezonul 4, trebuie să aibă peste 18 ani și să completeze formularul de pe site-ul putereadragostei.ro.

Citește și: Philip de la Puterea Dragostei, după ce Berna l-a acuzat că a bătut-o:„Mi-a zis că mă iubește'

Citește și: De ce nu își mai vorbesc Mariana de la Puterea Dragostei și Cristian Comănici:„Nu s-a ajuns unde și-ar fi dorit el'

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce a plecat de la Bravo, ai stil!:„Da, regret pentru că…'

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Elena Marin și logodnicul ei, după Survivor:„Dacă eu nu mă iubesc…'/ EXCLUSIV

Au început înscrierile pentru Puterea Dragostei, sezonul 4

Au început înscrierile pentru Puterea Dragostei, sezonul 4. După ce doritorii vor completa respectivul formular de pe site-ul oficial al emisiunii, aceștia vor intra automat în cursa spre selectarea noilor concurenți ai sezonului 4 de la Puterea Dragostei. Desigur, cei care vor să se înscrie trebuie să țină cont și de reguli. Pentru Puterea Dragostei, sezonul 4, vor fi aleși 7 fete și 7 băieți care nu se cunosc între ei, dare pe care îi leagă un obiectiv puternic, acela de a-și găsi jumătatea.

Concurenții vor petrece câte opt ore pe zi în case alăturate pentru a se cunoaște mai bine. Apoi, când filmările vor lua sfârșit, aceștia se vor îndrepta spre hotel, însă nu au voie să se vadă câtă vreme nu sunt filmați. În plus, concurenții pot câștiga săptămânal câte 1500 de euro cu ajutorul publicului. La sfârșitul săptămânii, concurentul cu cele mai multe voturi din partea telespectatorilor este desemnat favoritul publicului și astfel intră în posesia premiului respectiv.  

„S-a dat startul castingului pentru sezonul 4'

Prezentatoarea emisunii Puterea Dragostei, sezonul 4, este Cristina Mihaela Dorobanțu, iar filmările au loc în Instambul, Turcia. De-a lungul celor trei sezoane, mai mulți concurenți și-au găsit jumătatea și și-au întemeiat familii minunate.

Dragii mei, de aici, din Instambul, din casa Puterea Dragostei, vă transmit tuturor că o nouă aventură este pe cale să înceapă, chiar aici, în orașul iubirii. În această minunată metropolă, mulți tineri au trăit experiențe de neuitat, povești de iubire cum nu s-au mai văzut și totodată au avut parte de surprize trăite la intensitate maximă. Acum, este șansa voastră să experimentați această minunată aventură deoarece s-a dat startul castingului pentru sezonul 4, Puterea Dragostei. Vă așteptăm aici pentru a le arăta tuturor că iubirea nu cunoaște frontiere', a spus  Cristina Mihaela Dorobanțu, anunțând că înscrierile pentru sezonul 4.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter