Bănel Nicoliță a divorțat în mare secret! Fotbalistul are o nouă iubită: ”Am rămas în relații bune cu fosta soție”

Publicat pe . Actualizat Joi, 27 august 2020, 17:15

Bănel Nicoliță a divorțat în mare secret de soția lui, iar totul s-a aflat după ce fotbalistul a fost văzut cu o altă femeie. Detalii despre separarea care a uimit pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Au mai apărut zvonuri că Bănel Nicoliță s-a despărțit de soție, însă nu a confirmat niciodată până acum că a divorțat. Celebrul fotbalist a declarat în cadrul unei emisiuni TV că separarea a avut loc în luna februarie a acestui an.

Atâtea luni, vedeta de la FSCB a reușit să țină ascuns faptul că nu mai formează un cuplu cu Cristina. 'Am rămas în relații bune cu fosta soție', a declarat el în cadrul unei emisiuni TV, vizibil afectat.

În urmă cu un an apăruseră zvonuri că cei doi s-au despărțit, pentru că nu au mai fost deloc văzuți împreună. Deocamdată nu se știe motivul pentru care Bănel Nicoliță a divorțat de Cristina, însă gurile rele spun că aceasta nu mai putea să accepte comportamentul lui.

'Ne-am cunoscut în Brăila, acum 6 ani de zile. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur', mărturisea Cristina, fosta soție, în ziua nunții, în 2013. Bănel Nicoliță și Cristina au împreună două fetițe.

Citește și: Dani Oțil, declarații surprinzătoare despre Mihaela Rădulescu, după despărțire: „Femeia care îmi va purta inelul pe deget va avea de ce să îi mulţumească!'

Bănel Nicoliță a fost surprins cu noua iubită la mare

Fotbalistul și-a refăcut rapid viața, după divorțul de mama copiilor lui. Recent, Bănel Nicoliță a fost văzut la mare alături de noua lui iubită. Cei doi erau foarte apropiați și își împărtășeau gesturi trande.

După ce au apărut imaginile cu el și bruneta, Bănel Nicoliță a confirmat că a divorțat de mama copiilor lui. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că fotbalistul era cunoscut pentru faptul că era familist convins.

Bănel-Nicoliță-2Bănel-Nicoliță-2

Citește și: Au trecut 7 ani de la divorțul de Mihai Albu, dar nu s-a spus tot. Iulia Albu: „Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna'/ EXCLUSIV

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton