Bianca Drăgușanu, atac dur la Lili Sandu, după ce a zis că îi e dor de burtica de gravidă: ”Sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu nu mai menajează pe nimeni, iar acum a luat-o în vizor pe Lili Sandu, care tocmai a născut. Fosta soție a lui Victor Slav a uimit pe toată lumea cu declarațiile despre vedetele care au născut recent și spun că le este dor de burtica de gravidă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După împăcarea cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu este în cea mai bună formă a ei și a devenit foarte atentă la vedetele din showbiz-ul românesc. După ce zilele trecute, blonda le-a criticat pe cele care au fost infectate cu COVID-19, făcând referire și la Adelina Pestrițu, acum în vizorul ei a intrat Lili Sandu.

Bianca Drăgușanu a postat un mesaj total neașteptat pe una dintre rețelele de socializare, după ce a auzit că Lili Sandu a declarat la doar o lună după ce a născut că îi este dor de burtica de gravidă. Fosta soție a lui Victor Slav nu crede nimic din ceea ce a spus proaspăta mămică, ba chiar a atacat-o dur.

„Subiectul zilei de astăzi este unul foarte controversat. Zilele trecute am văzut un interviu cu o starletă de la noi care tocmai a născut. Foarte frumos, de apreciat, femeie frumoasă, corp mișto, și-a revenit într-o lună de zile… Dar afirmațiile pe care le-a făcut ea m-au lăsat mască. Auziți ce zice, nene! „Mi-e dor de sentimentul să fiu gravidă din nou. A fost foarte emoționant!' Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno! Și ție ți-e dor să fii gravidă din nou! Să ce? Să te duci la baie de o sută de ori pe noapte, să ai burta aia imensă, să nu poți să fii activă și să stai ca o moluscă?!

Mie mi se pare foarte funny (n.r. – amuzant ) și mi-am dorit să împărtășesc cu voi părerile astea ale mele. Nu că ar interesa pe cineva, dar dacă tot vă uitați la story-urile mele și mi-ați dat multe feedback-uri, mi s-a parut amuzant subiectul zilei de azi. Subiectul zilei de azi e cum o lăuză încearcă ea să ne spună nouă cât de frumos a fost când a fost gravidă acum o lună de zile.

Am ajuns la o concluzie: că poț să spui multe ca să câștigi simpatia oamenilor sau antipatia, cum sunt eu, de exemplu. Mie mi se cam rupe de ce crede lumea despre mine. Nu îmi pasă! Și da, asta e părerea mea, că sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile, sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul.

Tu ai născut acum o lună de zile, tu nu ai cum să spui că ți-e dor de sentimentul de gravidă, că numai ce ai născut. Stai jos! Nota patru!', a spus Bianca Drăgușanu, într-un mesaj acid publicat pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Bianca Drăgușanu atacă vedetele care au avut COVID-19. Fosta soție a lui Victor Slav nu crede în virus: 'La ora 03:00 au corona și se vindecă ca prin minune în trei zile și apar iar pe sticlă'

Vedeta consideră că Lili Sandu a mințit când a declarat că îi este dor de burtica de gravidă, la doar o lună după ce a adus pe lume primul ei copil.

„Dacă mințiți, vă dau un sfat! Încercați să mințiți mai bine și aduceți argumente! Lasă să treacă trei luni, cinci luni, un an, să crească copilul și apoi să zici, nebuno, că vrei să fii gravidă din nou, nu când ești lăuză!', a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, atac dur la Lili Sandu, după ce a zis că îi e dor de burtica de gravidă: 'Sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile'Bianca Drăgușanu, atac dur la Lili Sandu, după ce a zis că îi e dor de burtica de gravidă: 'Sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile'

Citește și: Bianca Drăgușanu, agresată de Alex Bodi în plină stradă! A imobilizat-o și a strâns-o de gât… „ajutat” de un prieten

Mesajul postat de Lili Sandu despre burtica de gravidă

Cu puțin timp înainte ca Bianca Drăgușanu să facă aceste afirmații, Lili Sandu a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie în care era însărcinată. Mesajul de la care vedeta s-a aprins și a criticat-o pe proaspăta mămică este următorul: „What a wonderful throwback! 🤍Missing my pregnancy days because I had an amazing time… (n.r. – Îmi e dor de zilele în care eram însărcinată pentru că a fost o perioadă nemaipomenită)'.

Citește și: Lili Sandu s-a filmat în timp ce-și alăptează copilul, dar fanii au criticat-o: „Nimeni nu e obligat să vadă sânii unei femei alăptând în public!”/ Răspunsul artistei

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter