Bombo Pastramă, fratele Ralucăi Pascu, va fi tătic. Primele imagini cu burtica de gravidă a iubitei cumnatului lui Pepe: ”Când iubirea nu mai încape în două inimi...”

Publicat pe

Bucurie mare în familia Ralucăi Pascu! Fratele soției lui Pepe, Bombo Pastramă, va deveni tătic pentru prima dată și au ținut totul ascuns până acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cumnata Ralucăi Pascu, Alexandra, este însărcinată, iar în scurt timp va deveni mămică. Bombo Pastramă va fi tătic de băiat, iar cele două fetițe ale lui Pepe vor avea un verișor cu care să se joace. Cel care a dat marea veste a fost chiar fratele soției lui Pepe.

Citește și: Pepe, mărturisiri neașteptate despre căsnicia cu Raluca: „Normal că mai există divergențe. Viața cu soția mea are umbre de normalitate, din când în când”

Când IUBIREA nu mai incape in doua inimi, se naste a treia! Va multumesc tuturor pentru urari!!', a scris Bombo Pastramă pe una dintre rețelele de socializare.

Alexandra este gravidă îm luna a șasea, iar peste trei luni va putea să-și strângă bebelușul la piept. Toată lumea i-a felicit pe cei doi viitori părinți, iar bucuria este imensă în familia lor. Bombo este vărul lui Florin Pastramă și fratele Ralucăi Pascu, soția lui Pepe.

Vestea că Bombo Pastramă va fi tătic pentru prima dată este o mare bucurie pentru toți membrii familiei, mai ales că acesta va avea un băiețel.

Citește și: Ce mult au crescut fetițele lui Pepe! Rosa și Maria sunt adorabile și seamănă tot mai mult cu tatăl lor

Raluca Pascu, dezvăluiri despre a treia sarcină

Recent, Raluca a postat pe Instagram un mesaj derutant „Este băiețel', dând de înțeles că ar putea veni al treilea copil și i-ar putea îndeplini dorința arzătoare partenerului ei.

Contactată de VIVA!, Raluca a precizat, însă, că nu este însărcinată. „Nu, nu sunt însărcinată. Îmi doresc acum să-mi petrec timpul cu fetele care sunt deja mari. Ar fi foarte greu să o iau de la început, cu un bebeluș. Vă mulțumesc mult pentru interesul acordat', ne-a spus Raluca.

Bombo Pastramă, fratele Ralucăi Pascu, va fi tătic. Primele imagini cu burtica de gravidă a iubitei cumnatului lui Pepe: 'Când iubirea nu mai încape în două inimi...'Bombo Pastramă, fratele Ralucăi Pascu, va fi tătic. Primele imagini cu burtica de gravidă a iubitei cumnatului lui Pepe: 'Când iubirea nu mai încape în două inimi...'

Citește și: Pepe, declarație de dragoste pentru Raluca Pascu, în văzul lumii. Ce mesaj i-a transmis soției lui

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter