Boris Johnson, internat de urgență în spital, la terapie intensivă. În urmă cu 10 zile a fost testat pozitiv pentru coronavirus: "Premierul Marii Britanii continuă să aibă simptome persistente"

Publicat pe

Boris Johnson a fost transportat de urgență la spital, după 10 zile de când a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Premierul Marii Britanii ar fi continuat să prezinte „simptome persistente” ale infecției.

Boris Johnson, internat de urgență în spital, la terapie intensivă. În urmă cu 10 zile a fost testat pozitiv pentru coronavirus: "Premierul Marii Britanii continuă să aibă simptome persistente"Boris Johnson, internat de urgență în spital, la terapie intensivă. În urmă cu 10 zile a fost testat pozitiv pentru coronavirus: "Premierul Marii Britanii continuă să aibă simptome persistente"

Potrivit unui purtător de cuvânt, citat de BBC, s-a luat decizia de a fi internat la sfatul medicului și ca măsură de precauție, întrucât premierul ar fi avut în continuare simptome persistente. „Este o măsură de precauție, pentru că premierul continuă să aibă simptome persistente de coronavirus la 10 zile după ce a fost testat pozitiv'.

Boris Johnson a rămas internat peste noapte în vederea efectuării unor „investigații de rutină', printre care radiografii la plămâni, electrocardiogramă și analize de sânge, notează digi24.ro.

Citește și: Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a fost testat pozitiv cu coronavirus

Premierul a făcut apel la cetățeni în weekend pentru a respecta măsurile impuse în contextul coronavirusului, de a sta în casă si de a păstra distanța socială în momentul în care sunt nevoiți să iasă. El a ordonat autorităților să îi oblige la carantină pe cei care refuză să o facă.

Boris Johnson este la terapie intensivă

Prim-ministrul britanic a fost transferat la secția terapie intensivă la spitalul în care este internat. Acesta a fost recomandarea medicilor, iar măsurile au fost luate imediat.

„În cursul după-amiezei, starea prim-ministrului s-a agravat, iar la sfatul echipei sale medicale, el a fost transferat în secția de terapie intensivă a spitalului', se arată într-un comunicat al guvernului de la Londra.

Donald Trump: Toți americanii se roagă pentru Boris Johnson

Președintele american Donald Trump a transmis un mesaj pentru Boris Johnson în cadrul unei conferințe susținută la Casa Albă.

„Toți americanii se roagă pentru el. Este un mare prieten, un desăvârșit gentleman și un lider măreț. Sper și sunt sigur că va fi bine. E un bărbat puternic, o persoană puternică', a declarat Trump.

Citește și: Pink și fiul ei în vârstă de 3 ani, depistați pozitiv cu coronavirus!”Cred că nu m-am rugat mai mult în viața mea!”

Boris Johnson a fost diagnosticat pe 27 martie cu noul coronavirus și de atunci lucrează de acasă, din izolare. Carrie Symonds, partenera sa care este și însărcinată, a precizat că a stat la rândul ei o săptămână în pat, prezentând unele simptome, fără a fi însă testată pentru coronavirus. 

Cine îl va înlocui pe Boris Johnson

Până la acest moment, Boris Johnson a reușit să-și îndeplinească atribuțiile cu succes, având numeroase intervenții video, asemenea altor demnitari.

Pentru că acum este spitalizat, adjunctul de drept al premierului Marii Britanii, Dominic Raab, ca secretar de stat, îl va înlocui pe prim-ministrul britanic. Ședința de luni dimineața pe subiectul coronavirus a fost condusă de el.

Sursa foto: Hepta, Captura YouTube

Citește și: Tily Niculae a slăbit 12 kilograme în șase zile, după experiența de a naște în plină pandemie de coronavirus:'Trec printr-un șoc posttraumatic, vreau să fac terapie'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter