Mario Iorgulescu, câștig de cauză. Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele său a fost anulat!

Publicat pe

Mandatul de arestare în lipsă emis în urmă cu o lună de Tribunalul Bucureşti pe numele lui Mario Iorgulescu, în dosarul în care este acuzat de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, a fost anulat ieri de Curtea de Apel București.

Acțiunea vine ca urmare a intervenției avocaților lui Mario Iorgulescu, care au contestat decizia, având câştig de cauză la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă e a anulat decizia tribunalului şi a dispus ca cererea procurorilor să se rejudece, spune Agerpres, citat de DIGI 24.

Tribunalul București admisese în data de 5 martie propunerea procurorilor de emitere a unui mandat de arestare în lipsă pentru Mario Iorgulescu, internat acum la o clinic din Italia. Ulterior, Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire internaţională de către Poliţia Română.

'Admite contestaţia formulată de inculpatul Iorgulescu Gino Mario împotriva încheierii de şedinţă din data de 05.03.2020, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală. Desfiinţează încheierea atacată şi dispune rejudecarea cauzei de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală. Definitivă', declară Curtea de Apel Bucureşti.

Mario Iorgulescu, autorul unui accident cumplit

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu anul trecut, când a lovit mortal un tânăr, a șocat țara. Șocul a fost dublat de furie, după ce testele au scos la iveală faptul că tânărul de bani gata consumase alcool și cocaină înainte de a urca la volanul autoturismului Aston Martin.

Tânărul se deplasa pe centura Chitilei în momentul în care a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a izbit frontal o altă mașină, care circula regulamentar. Șoferul autoturismului lovit, Dany Vicol, tatăl unei fetițe de 7 ani și a unui băiețel de 4 luni, a murit instanteu.

Mario Iorgulescu, câștig de cauză. Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele său a fost anulat!Mario Iorgulescu, câștig de cauză. Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele său a fost anulat!

Foto: Facebook

Citește și: Ceartă pe drojdie, la supermarket. Campioana olimpică Ana-Maria Popescu Brânză a trăit un episod neplăcut: ce i-a răspuns un bărbat când l-a întrebat de unde a luat drojdie

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter