Brigitte și Florin Pastramă au mame în putere. Cum au arătat soacra-mare și soacra-mică la nunta copiilor

Publicat pe
Brigitte și Florin Pastramă au mame în putere. Cum au arătat soacra-mare și soacra-mică la nunta copiilorBrigitte și Florin Pastramă au mame în putere. Cum au arătat soacra-mare și soacra-mică la nunta copiilor

La nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă nu au atras atenția doar mirii, ci și mamele acestora. Soacra-mare și soacra mică, extrem de emoționate, s-au remarcat ambele printre cei 400 de invitați. Iată cum arată și cum s-au îmbrăcat acestea la cel mai important eveniment din viața copiilor.

O nuntă cu 400 de invitați, costuri care s-au ridicat la cel puțin 800 000 de euro, doi miri celebri… te întrebi ce ar mai putea atrage atenția. Iată că mamele lui Brigitte și Florin Pastramă s-au remarcat în marea de nuntași, ambele fiind extrem de emoționate pentru copiii lor.

Nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă. Cum au arătat soacra-mare și soacra-mică

Prezențe elegante, soacra-mare și soacra mică s-au preocupat ca totul să fie în regulă în cea mai importantă zi din viața mirilor. Mama lui Florin Pastramă a fost atât de emoționată, că nu și-a putut stăpâni lacrimile. Aceasta a recunoscut că visa de mult timp să-și vadă fiul așezat la casa lui. „Am plâns. Am tot așteptat să se căsătorească, să se căsătorească… și acum, când îl văd la casa lui n-am putut să mă stăpânesc. Mi s-a luat o piatră de pe inimă. Îmi doresc un nepot, nepoței…să poarte numele lui taică-su mai departe. Că de la fete am, dar și-au schimbat numele. I-am spus lui Brigitte că-i mulțumesc că mi-a împlinit un vis și mai are unul… să mă facă bunică', a declarat aceasta pentru Pro TV.

Mama lui Brigitte a fost ceva mai rezervată cu exprimarea sentimentelor, însă chipul îi trăda o emoție evidentă. 'O văd cu zâmbetul pe faţă, dar să ştiţi că perioada pregătirilor i-a dat bătăi de cap… fiica mea este perfecţionistă. A fost olimpică, era cea mai cea mai', a povestit soarca-mică, la rândul ei.

Foto: captură video Pro TV, Instagram

Citește și:

Brigitte a dat rochia de 10.000 de euro pe hainele țigănești… Mireasa a dansat desculță, în fustă înflorată și cu salbă de bani în păr!

Andreea Esca, aşa cum n-aţi văzut-o niciodată! Cum a fost surprinsă vedeta Pro TV la plajă

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă